PDA

View Full Version : depresija....

klas
21-01-2008, 13:02
evo nešto što kada sam pročitao nisam vjerovao.......
........kada sam se probudio pomislio sam kako dobar dan......fino sunce i sve a kad ono nemoš se oraspoložit ni da hoćeš.......i samo mi se spava cijelo vrijeme

http://www.net.hr/webcafe/page/2008/01/21/0406006.html

_maestro_
21-01-2008, 13:10
to ti je zato što si noćas dugo visio na ćetu
sutra je vinkovo. bit će bolje... možda i svirka neka bude.

Hrvoje
21-01-2008, 13:14
Nije valjda da je jučer nekog bilo na ćetu... Mogo bi ga i ja upalit koji put... Da malo ćakulamo...

A meni nije depresija, kol'ko somnia (suprotno od insomnia?)... :bonk: Iliti - sanica... :krez:

klas
21-01-2008, 13:17
Nije valjda da je jučer nekog bilo na ćetu... Mogo bi ga i ja upalit koji put... Da malo ćakulamo...

Hrvoje bilo nas prekonekoliko...
.................................................. .................
nije meni problem kada sam dugo budan........
nego mi se čini da me depresija hvata svaki puta kada je tjedan dana prije ispitnih rokova...........a nadam se da su ovo zadnji zimski ispitni rokovi na koje idem.pa me ta depresija više neće hvatat..........

kara
21-01-2008, 14:35
meni bas dobar dan danas.......(osim sto je cilic izgubio:sad: .........djabe sam se budio )

MaRu
21-01-2008, 17:35
uvijek je dobar dan... samo da moram stand up ujutro nije tako dobro :D

catana
21-01-2008, 19:07
to ti je zato što si noćas dugo visio na ćetu
sutra je vinkovo. bit će bolje... možda i svirka neka bude.

...ili možda imaš muški PMS:rolleyes: ...vele da je gadno...bila emisija o tome prije mjesec dana

klas
21-01-2008, 22:03
dan je u totalnom ***** bio.......izgubim živce zbog gluposti.......reagiram kako ne želim i onda mi poslije krivo...........ma katastrofa........zbog jebenog neraspoloženja postanemo ljudi kakvi zapravo nismo.......
.................................................. ................
evo ovim se putem ispričavam za ono što sam danas napravio..............
............kara oprosti.............

kara
21-01-2008, 22:16
ma sve je u redu klas.......ja sretan sto nemam sljivu na oku:bonk: :krez:.....

klas
21-01-2008, 22:19
ma sve je u redu klas.......ja sretan sto nemam sljivu na oku:bonk: :krez:.....

....:top: :top: :top: :box:

MaRu
22-01-2008, 19:14
danas je bilo... jooj!! ........ rezala sam prst > kod doktora > kod drugog doktora > sew it together > ne mogu radit > sjedila sam cjeli dan > dosadaaaaaaaaaaaaaan!!! :angry:

tamish
22-01-2008, 19:16
danas je bilo... jooj!! ........ rezala sam prst > u doktor > u drugi doktor > sew it together > ne mogu radit > sjedila sam cjeli dan > dosadaaaaaaaaaaaaaan!!! :angry:

...dosadno ti pa ideš od doktora do doktora i režeš im prste???:(

MaRu
23-01-2008, 11:05
moj prst sam mi rezala! Bilo bi bolje kad bi rezala doktorove prste :D ...

klas
23-01-2008, 11:59
moj prst sam mi rezala! Bilo bi bolje kad bi rezala doktorove prste :D ...

ma kud moje prste.......??? :krez: nemoj samo na lijevoj ruci..možeš na desnoj...s nekim batrljkom ću da udaram po žicama:krez: :krez: :krez:

MaRu
23-01-2008, 14:05
za sada ne mogu nista svirat sto ima zice... ni tambura ni violina :sad:
tako ide kad ucis pravit violine :bonk:

klas
19-01-2009, 11:35
Psiholozi tvrde da je ponedjeljak, 19. siječnja najjadniji dan u godini jer je ljudima tada najčešće svega dosta, kratki su s novcem, a muče se s prehladom, gripom i zimskom depresijom
'Tužni ponedjeljak', kako ga psiholozi nazivaju, mnogima je dan kad se osjećaju najjadnije, i to bez nekog velikog razloga. Današnji dan je izabran i zbog toga što početak radnog tjedna mnogim zaposlenicima ionako pada teško. Da stvar bude gora, u ovo se doba mnogi muče s nedostatkom novca jer na naplatu dospijevaju kartice kojima smo plaćali blagdanske poklone, a uza sve to i hladna depresivna zima uzima svoj danak.

Ove godine zbog svjetske ekonomske krize 'crni ponedjeljak' čini se još crnjim jer, osim uobičajenih problema, mnoge brinu nesigurnost radnog mjesta i dugovi koji se nagomilavaju. Zbog svega toga stručnjaci predviđaju da će danas oko četvrtine zaposlenih nazvati ured i javiti da zbog bolesti ne može doći na posao.

No, ne mora sve biti tako crno. Psiholozi kažu da se možemo barem malo razvedriti, ako odemo na ručak s kolegama, jedemo uravnoteženo, pijemo dovoljno vode preko dana i vježbamo.

tportal.hr