View Full Version : Skola za tambure
bok svima, ja sam novi tu a i u tamburaskom svijetu, dal neko zna ili moze preporucit skolu ili poduku za čelo? i sve ostalo vezano s tim.hvala
a da napises odakle si,pa ce ti netko i znat rec?
pardon, okolica zg, jaska
niko kao ne zna?!?!?
Pa,u blizini Jaske bas i nema neke tamburaske skole (osim dva tri tamburaska zbora koja rade "od pocetka",a i oni krecu s novim generacijama svake prestupne).
Nijedan bend u posljednjih dvadesetak godina nije imao u svom sastavu celo pa da bi ti netko kvalitetno mogao dat poduku.
Neznam dal Belan jos vodi tamburase u KUD-u Sv.Jana on bi ti mozda mogao pomoc.:top:
hvala, al naso sam malo jaceg celistu za poduku :ples:
mozes li podijeliti ime tog celiste sa nama?
naravno, josip se zove, neznam kako mu je prezime,svira sve, i cuo sam da je odlican celista, vidjet cemo jos kak ce to sve ic...
naravno, josip se zove, neznam kako mu je prezime,svira sve, i cuo sam da je odlican celista, vidjet cemo jos kak ce to sve ic...
Drago mi je...sretno :top:
persefona
12-05-2010, 11:18
Da li ima neko zainteresovan da daje privatne casove na primu? Ja sam u Becu :-) sviram dosta dugo,ali mi treba pomoc oko nekih stvari...
Da li ima neko zainteresovan da daje privatne casove na primu? Ja sam u Becu :-) sviram dosta dugo,ali mi treba pomoc oko nekih stvari...
pozdrav!
probaj se javiti ovom (http://www.forum.tambura.com.hr/member.php?u=3400) momku jer kolko sam skužio iz priče svira u nekom tamburaškom orkestru u beču pa bi ti možda mogao pomoći.
persefona
13-05-2010, 11:08
Hvala na pomoci,javicu se obavezno :-)pozdrav
pozdrav!
probaj se javiti ovom (http://www.forum.tambura.com.hr/member.php?u=3400) momku jer kolko sam skužio iz priče svira u nekom tamburaškom orkestru u beču pa bi ti možda mogao pomoći.
Hvala za preporuke :D ... Sredit cemo valjda nesta ... poz
Hvala za preporuke :D ... Sredit cemo valjda nesta ... poz
A šta je s mojim cd-om? :krez:
Snimaju upravo novi koliko sam u toku ..
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.