View Full Version : SP u rukometu
Jel' pratite? Kaj mislite kak će naši proć? Ja se nadam da će bit prvaci i da će opet Baruni na trgaču svirati onu divnu pjesmu, a mi ćemo svi patiti (iako nam neće smetati to da su naši prvaci nego što sviraju i pjevaju tu pjesmu) ako budemo prvaci svijeta.... :bonk: :D
A za cure može odmah i pitanje, koji vam je najzgodniji rukometaš...? :D
daj Hrvoje nemoj me jebat..sad cu zvucat kao kromanjonac, ali koji ce nam kurac na tamburaskom forumu teme o rukometu..i znam da je na sekciji Otvoreno, ali daj..pa ne zelim stvarno da se ovo pretvori u Tamburaland i mjesto ispraznih rasprava..samo fali jos sad anketa koji je najzgodniji rukometas..jebote, nisam ti do sada nikad nista prigovorio, ali stvarno pretjerujes..stani na loptu malo..
Evil Dick
23-01-2007, 17:52
daj Hrvoje nemoj me jebat..sad cu zvucat kao kromanjonac, ali koji ce nam kurac na tamburaskom forumu teme o rukometu..i znam da je na sekciji Otvoreno, ali daj..pa ne zelim stvarno da se ovo pretvori u Tamburaland i mjesto ispraznih rasprava..samo fali jos sad anketa koji je najzgodniji rukometas..jebote, nisam ti do sada nikad nista prigovorio, ali stvarno pretjerujes..stani na loptu malo..
Bas tako :top:
Naši su najbolji... Do sada ni nisu izgubili nti jednu utakmicu .... mrak su... Ne moraju biti prvi ali najbolji suuuuu... :ples:
Već napeto iščekujem tekmu protiv Španjolaca... Nadam se da će igrat Dominiković i da neće previše tuć Španjolce (iako će ziher bit nabrijan zbog sranja koja su mu se neopravdano događala :mad: ).
Jedino mi se ne sviđa kaj sam evo na Sportnetu već vidio neke kalkulacije i računice da ne bi trebalo pobijediti jer inače možemo u četvrtfinalu naletit na Francuze... Kaj ima veze, bring 'em on!! Mislim da se ova naša repka ne treba nikog bojat...
AJMO HRVATSKA!
"Bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te
Igrajte za nju našu voljenu nek' jače kuca to SRCE VATRENO!!!"
O,pa ipak ti su ti vratili temu? :D
Neću ti odgovarati na pitanje o najzgodnijem rukometašu jer bi moglo potrajati da ih sve nabrojim ..... :bonk:
neznam zašto bi bila ova tema zatvorena... je da je ovo tamburaški forum ali tamburaši ne moraju samo svirati... :-D
već i podržati naše igrače :-D
Evo, tukli smo i Španjolce...
nitko nam nije ravan!!!
:pljesak:
Šteta šta ih nismo jače potukli, pa nek vide kog će zezat! :violent:
Ovak je još slađe! Cijelo vrijeme Španjolci vode s par golova razlike i na kraju ih dostignemo i prestignemo. :top:
Bravo naši i samo hrabro u četvrtfinalu!
;);)
meni je spoljaric neki rod
Nismo ni sumnjali :krez:
pa i ja se tako prezivam... i sazno sam da mi je rod. bla
profesor
28-01-2007, 21:05
Sad će sviraczs da te nađe:bonk:
Sad će sviraczs da te nađe:bonk:
hahahaha :DDDDD da. ugusit ce me :P
dobro je sto su pobjedini spanjolce, al u jednu ruku, bilo bi im lakse da su izgubili, jer bi isli na slabe Poljake, koje bi dobili u cetvrtfinalu. al svejedno, ako im je sudeno da budu prvi, proc ce bilo koga na tom putu
Kaj mislite kak ćemo sutra proć... Lako ili teško? Jer valjda se svi slažemo da ćemo proć u polufinale? ;) Meni se nekak čini da neće bit lako, al' ja sam uvijek umjereni pesimist u takvim situacijama... :rolleyes:
Kaj mislite kak ćemo sutra proć... Lako ili teško? Jer valjda se svi slažemo da ćemo proć u polufinale? ;) Meni se nekak čini da neće bit lako, al' ja sam uvijek umjereni pesimist u takvim situacijama... :rolleyes:
Ma sto posto idemo dalje, u biti, mi smo pobjednici, već svi o tome govore! al šteta šta će za čas bit gotovo, nećemo više moć gledat sve ove komade ... :sad:
nećemo više moć gledat sve ove komade ... :sad:
Pa bit će ti postera po svim novinama i časopisima... :D :top:
Pa bit će ti postera po svim novinama i časopisima... :D :top:
ali nije to to .... :(
ne kukaj stara... ionako cemo ih sve vise manje zaboravit do iduceg prvenstva, a onda ajd jovo nanovo! i opet ces ih gledat... ;)
ne kukaj stara... ionako cemo ih sve vise manje zaboravit do iduceg prvenstva, a onda ajd jovo nanovo! i opet ces ih gledat... ;)
a ma moram kukat malko :D
hahahahahah!!!! LOOOOOOOL!!! :D :D :D :D
Ma mislim da će biti teža utakmica, ne sumnjam da ne čemo pobjediti...
Ali zašto bi izgubili utakmicu od Španjolaca.. ako smo najbolji zašto nebi igrali sa boljima od dobrih :-D
P.S. Zašto nebi tamburaši svirali za doček PAKLENIH :-D
Ma mislim da će biti teža utakmica, ne sumnjam da ne žemo pobjediti...
Ali zašto bi izgubili utakmicu od Španjolaca.. ako smo najbolji zašto nebi igrali sa boljima od dobrih :-D
P.S. Zašto nebi tamburaši svirali za doček PAKLENIH :-D
kakvis spanjolaca? s njima smo igrali, sad su na rede Francuzi
Ma mislim da će biti teža utakmica, ne sumnjam da ne žemo pobjediti...
Samo da Pero izdrži, on mi je legenda...!!!!
Danas ih sto posto tucemo moramo ipak sam stavil na njih 500 kn! he he :top: :ples: :D :krez: :bonk:
ljudi brijem da mi je otislo 500 kn he he ma nije vazno ipak za reprezentaciju dajem sve pare!
Mislim da dobro briješ .... :(
Mislim da dobro briješ .... :(
a sta ces sad mi i tak dolaze gaze ovaj vikend tak da nema frke s parama!
ljudi brijem da mi je otislo 500 kn he he ma nije vazno ipak za reprezentaciju dajem sve pare!
Stvarno ništa od para, a i baruni su popušili doček :bonk: :bonk:
Inteligentni basisti :bonk:
Sad možemo zatvoriti temu...jer baš nas zanima jesmo li peti ili osmi...baš:down:
Ma fućkaš pare, da smo prvi bi bilo veće zadovoljstvo ... do sad bez poraza i eto ga na! nisam ni gledala zadnje 3 minute ... :sad:
koji sport je slijedeći :)
Evil Dick
30-01-2007, 20:51
Ma fućkaš pare, da smo prvi bi bilo veće zadovoljstvo ... do sad bez poraza i eto ga na! nisam ni gledala zadnje 3 minute ... :sad:
Snooker na eurosportu, obozavam to, a i opustajuce djeluje nakon ovih frustracija :D :D
Bar moji uvijek pobjedjuju :)
Ne bi se cudio da krenemo s topicom o Zagreb Indoorsu!!!!!!:bonk:
Snooker na eurosportu, obozavam to, a i opustajuce djeluje nakon ovih frustracija :D :D
Bar moji uvijek pobjedjuju :)
Daj me nemoj? pa to je preuspavljujuće .... :D
a poznavajući sebe, i u tom sportu bi našla razlog za živciranje ... hm ... a biljar?:D
Evil Dick
30-01-2007, 20:59
Daj me nemoj? pa to je preuspavljujuće .... :D
a poznavajući sebe, i u tom sportu bi našla razlog za živciranje ... hm ... a biljar?:D
Ma nije preuspavljujuce, ufurao sam se u to skroz.. razvija mi mozdane vijuge, makar mi neke takticke stvari zbilja nisu jasne zasto se tako igraju ali valjda onda mora tak bit :krez:
Ma nije preuspavljujuce, ufurao sam se u to skroz.. razvija mi mozdane vijuge, makar mi neke takticke stvari zbilja nisu jasne zasto se tako igraju ali valjda onda mora tak bit :krez:
A dooobro ... ak ti tak kažeš ... samo pazi da ti se ne razviju vijuge previše, ko će s tobom onda na kraj? i ovak je preteško :D jelda Svitac?
Evil Dick
30-01-2007, 21:05
A dooobro ... ak ti tak kažeš ... samo pazi da ti se ne razviju vijuge previše, ko će s tobom onda na kraj? i ovak je preteško :D jelda Svitac?
Hmmmm da... :p
Hmmmm da... :p
Al u biti, za sve se nađe lijeka .. ili kazne .... gledala zločin i kaznu pa sam još pod dojmom :rolleyes: :P
Bez brige, držim ga pod kontrolom. :top:
Tu i tamo preuzmem koju krivicu na sebe i idemo dalje. ;) :D :krez:
Bez brige, držim ga pod kontrolom. :top:
Tu i tamo preuzmem koju krivicu na sebe i idemo dalje. ;) :D :krez:
hmmmda, rekla bi prije da svu krivicu ti preuzmeš, al dooobro , da bar neko hoće mene tak pokrivat :D
Evil Dick
30-01-2007, 21:18
Da sad ce ljudi mislit da sam ja razuzdan i zlocest i da me treba mlatit ko vola u kupusu :krez: :krez:
sto vam ja mogu kad nemozete na kraj samnom.. gibam ja s foruma dok je jos vrijeme... ciao.. :)
Jako tuku ovi Francuzi....Jooooooooooooj k'o ce sad ovako zbediran, auf, ma ne znam šta da kažem...Obožavam ovu generaciju s Balićem i Metlom, skidam im kapu...Pali su hrabro...Ti Francuzi nam ne leže definitivno.....................
Da sad ce ljudi mislit da sam ja razuzdan i zlocest i da me treba mlatit ko vola u kupusu :krez: :krez:
sto vam ja mogu kad nemozete na kraj samnom.. gibam ja s foruma dok je jos vrijeme... ciao.. :)
hmda, baš bi bili daleko od istine :D to je sve zato šta si viši i jači od nas pa ne možemo protiv tebe :D ma šalim se samo, naravno :)
Mmmda, gibam i ja, zakuhala se situacija. :bonk:
Eeee, kako mi je žao da smo izgubili... :( Ne mogu ni zamisliti kako se sad naši rukometaši osjećaju... :(
Svaka im čast na borbi, poštenju (ne-kalkuliranju) i rukometaškom umijeću.
"Navik on živi ki zgine pošteno!"
Svaka im čast na borbi, poštenju (ne-kalkuliranju) i rukometaškom umijeću.
"Navik on živi ki zgine pošteno!" :top: :top: Za sve što su napravili treba im ulicu makar darovat, a Baliću spomenik...Taj je nevjerojatan, nadam se samo da će svjetsko prvenstvo '09 bit u RH, i da ćemo ih imat prilike vidjet u punom sastavu...Još su dovoljno mladi...
Jednostavno nemamo sreće sa francuzima...
Dobro smo igrali, mogli smo i bolje ali šta je tu je ...
+ ja nebi stavljao Dominikovića a niti Šolu... to su mediji sve napuhali...
Može se samo nagađati šta bi bilo kad bi bilo...
Ali da ovaj nije dobio crveni imali bi nade više... ali dosta smo i promašili tj ovaj nam je obranio...
Svaka čast na pobjedi protiv Španjolaca! :top: Tko bi rekao da će repriza finala iz Tunisa prije dvije godine biti utakmica za plasman od 5.-8. mjesta... :( Al' barem smo Španjolcima vratili (dvaput) za poraz u finalu... Valjda ćemo jednom i te Francuze "potuć"...
5. smo ali smo najbolji ...
iiiiii gotova priča .... ajmo sad na slijedeći sport :) npr. tenis ... :D
Ha, ha, ha. evo ja ću započeti. Ivan Ljubičić u finalu na ATP u Zagrebu:top:
...a možda pobijedi ... :D
profesor
04-02-2007, 23:30
Probudio se ti nama!!!
Evo da ja malo treniram moderatorstvo...
Tema zatvorena.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.