View Full Version : rnikol15, Sretan Ti rođendan
Naš aktivni član ovog foruma ima danas rodjendan! ovime mu ja čestitam!
i molba jedna: ako netko slučajno prodaje starog Bocana ili Tormu neka mu je proda!!! dečko kupuje kontru a nikako da naidje na nešto pošteno... ne boj te se, ako je prodate, ja garantiram da ide u dobre ruke! :bonk: :bonk: :)
zivila nam jos 100godina najbrža desna ruka divljeg zapada....:D :D :ples: :ples: :top: :top:
sve najbolje ljubavi, pusa :krez:
Spretan rođendan, o stroju za mljevenje kontre :krez::top::cool:
Rokac, budi nam zdrav & uzbrdo brz!:top:
Kontru 'ce ti nadjemo!:krez:
Pridružujem se čestitkama. Želim ti sve najbolje (i da što prije nađeš kontru kakvu tražiš :top: )! http://www.clicksmilies.com/s1106/party/party-smiley-050.gif
Sretan ti rođendan Tetec!:music:
_maestro_
30-04-2007, 12:31
sretan rođendan. i puno lijepe svirke želim. :top: :)
sretan rodenadan....... mozda malo kasnim al sorry.......kakvu kontru trebas i kolko para ti stoji na raspolaganju
da pitam jel ima ko..........
željabas
30-04-2007, 16:57
Živila nam naša Robika Riki Tetec još sto godina, dabogda si kupila finu tamburicu s kojom će konačno biti zadovoljna...ajde Maco još jednom sve najbolje...:D :D :D
SRETAN ROĐENDAN našem Robiki Tetecu(TORFMANU) koji nemore naci kontru koja njemu odgovara odnosno dobra pila za malo para ali odlucili smo u Mileniju otvoriti zakladu pa cemo mu prikupiti pare.... sretno Tetec ZZZ333
pridružujem se čestitkama! Sretan rođendan, sve najbolje!
rnikol15
01-05-2007, 15:42
evo dečki ne mogu ostati ravnodušan na sve vaše želje i čestitke,stoga bih se htio jako puno zahvaliti onima koji su me se sjetili! HVALA VAM !! pozdrav svima.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.