PDA

View Full Version : diste

eXeR
03-05-2007, 14:25
di ste'jel se vidimo za 100tamb?

_maestro_
03-05-2007, 14:44
di ste'jel se vidimo za 100tamb?
a ja bauljam po memorijalu u vinkovcima neki dan. sve gledam hoću li vidjet exera. a ono ništa.
baš si mogao doći sa svojim audijem (onim čiju sliku još nisi poslao :krez: ). ako ti je zg daleko, vk nisu....

btw. bilo je puno likova s foruma. i svi tvoji forumski "obožavatelji" (admin, sviraczs, ja...). jedino je trisha falila.

eXeR
03-05-2007, 15:01
a ja bauljam po memorijalu u vinkovcima neki dan. sve gledam hoću li vidjet exera. a ono ništa.
baš si mogao doći sa svojim audijem (onim čiju sliku još nisi poslao :krez: ). ako ti je zg daleko, vk nisu....

btw. bilo je puno likova s foruma. i svi tvoji forumski "obožavatelji" (admin, sviraczs, ja...). jedino je trisha falila.

audi je na servisu.. mjenjam mu amortizere , i ramena... ide na prodaju, tj u auto kucu i zamjena za drugi ...
noviji...

ma jok, neces meni viditi nigdi di netreba :P.. neda mi se ic nigdi.. jedin u zg ces me ak me nadjes :)

tamish
03-05-2007, 15:05
Eksere,
Vidi da ti vazduh u gumama zamene azotom (dushik - N2), bez zezanja, auto puno brze ide!:krez: bolje ce ga prodash!

Trisha
03-05-2007, 16:00
mislim da bi bilo malo previše da sam i ja došla! :D

eXeR
03-05-2007, 18:18
mislim da bi bilo malo previše da sam i ja došla! :D

i ja tako mislim1

_maestro_
03-05-2007, 18:28
ma jok, neces meni viditi nigdi di netreba :P..
nemoj sad pretjeravati (čitaj: kenjat). u vinkovcima se zbio tamburaški događaj. ti si tamburaš.
bilo nas je još puno koji nismo došli svirati tamo.

BAJA
03-05-2007, 23:05
nemoj sad pretjeravati (čitaj: kenjat). u vinkovcima se zbio tamburaški događaj. ti si tamburaš.

maestro pravo zbori, vinkovci i ilok su par kilometara!
ekseru što nisi došao, svi bili?!
E maestro! ma on nije došao jer bojao se sviraczs-a:krez:

kojot
03-05-2007, 23:11
maestro pravo zbori, vinkovci i ilok su par kilometara!
ekseru što nisi došao, svi bili?!
E maestro! ma on nije došao jer bojao se sviraczs-a:krez:

a možda se samo uplašio sviraczsevog avatara...:krez:

eXeR
04-05-2007, 17:15

LOL. pa nisam ni znao da to ima. a i da sam znao, nebi doso jer ne idem na to, osim kad sviram... a i auto mi je bio na servisu,,,

BAJA
04-05-2007, 23:23
LOL. pa nisam ni znao da to ima. a i da sam znao, nebi doso jer ne idem na to, osim kad sviram... a i auto mi je bio na servisu,,,

ha ha ha
isprika je nema šta

Basmen
05-05-2007, 11:27
ha ha ha
isprika je nema šta

Sad cemo vidjeti jel ce barem doci na 100 tamburasa hehe! Baja jel ste nastupali na trgu bana Jelacica? Mi smo upravo dosli!

BAJA
06-05-2007, 21:43
Sad cemo vidjeti jel ce barem doci na 100 tamburasa hehe! Baja jel ste nastupali na trgu bana Jelacica? Mi smo upravo dosli!

ne, danas išao sa kudom u Krašić! bilo dobro, prvo nasup a poslje pijanka:krez: što je bilo na trgu?

zec
07-05-2007, 10:51
zanima me jedna stvar kad ce opet biti nekak nastup gdi sviraju 100 tamburasa tj. puno njih i kak se na to mora covjek prijaviti.....ima tu neki poseban kriteriji ili moze svako doci svirati

saky
07-05-2007, 10:52
zanima me jedna stvar kad ce opet biti nekak nastup gdi sviraju 100 tamburasa tj. puno njih i kak se na to mora covjek prijaviti.....ima tu neki poseban kriteriji ili moze svako doci svirati

ma samo dodjes u lisinski na dan koncerta i popnes se na pozornicu i sviras..tako ti svi rade..

_maestro_
07-05-2007, 10:54
to je čudo kakvih sve likova ima... :bonk: :sad:

Hrvoje
07-05-2007, 11:37
ma samo dodjes u lisinski na dan koncerta i popnes se na pozornicu i sviras..tako ti svi rade..

http://forum.ffzg.hr/images/smiles/lol2.gifhttp://forum.ffzg.hr/images/smiles/lol2.gifhttp://forum.ffzg.hr/images/smiles/lol2.gif

Basmen
07-05-2007, 14:53
ne, danas išao sa kudom u Krašić! bilo dobro, prvo nasup a poslje pijanka:krez: što je bilo na trgu?

ma samo ovak nastup! Bilo je dosta KUD-ova od Prigorca, Brestja, ... oko nas 12. Ma uglavnom bilo je ok i bilo je pun k.... ljudi, covjek ne cuje sviraca do sebe ka d se ljudi okupe pa pocnu komentirat! :bonk:

eXeR
07-05-2007, 15:15
to je čudo kakvih sve likova ima... :bonk: :sad:

da.dosta njih nije imalo pojma svirat to, pa su dosli i glupirali se