PDA

View Full Version : Burza muzičara

Hrvoje
02-10-2006, 10:47
Evo još jedna moja "odlična" ideja i thread :rolleyes:

Ok, sad ozbiljno...

Ne znam kako to ide u drugim krajevima Lijepe naše, ali tu u Zagrebu i okolici se dosta svira, a nekad ima problema da neki član matičnog benda zbog kojekakvih obveza ne može svirati (ili radi ili možda već ima dogovorenu gažu s ne-matičnim bendom :eek: pa matični bend "izvisi") pa evo ovaj thread otvaram da se tamburaši koji su voljni svirati zamjene malo "reklamiraju" i napišu nešto o sebi. Znam da se većina tamburaša ovog kraja već dobro pozna i postoje neke standardne zamjene, ali bilo bi stvarno glupo da nekom bendu koji nije dobro povezan s drugima nedajBože propadne gaža jer ne znaju ni jednog dobrog kontraša ili berdaša.

Na ovom forumu nema baš tako puno registriranih korisnika, ali nadam se da će internet zajednica tamburaša na ovom forumu narasti pa onda evo da ja počnem...

Ime i telefon: Hrvoje, 091/4692 870

Lokacija i mobilnost: Zaprešić, imam auto, znači mogu i gaže u široj okolici Zagreba

Instrument(i): kontra

Pjevanje: da, u bendu sam prvi vokal, ali snaći ću se i hvatajući terce i eventualno treći glas

Raspoloživost: spreman sam za svirke kad god ne sviram s matičnim bendom, tamburaškim orkestrom ili ne radim (problem je što radim u smjenama pa se može dogodit da radim petkom ili subotom navečer i slično)

Hrvoje
11-02-2007, 22:59
Pa zar sam jedino ja "na burzi"? :( :bonk: :D

saky
11-02-2007, 23:02
izgleda..mi ostali valjda ne zelimo da nas se zove na zamjene :D

eXeR
11-02-2007, 23:02
aha. os doc do iloka svirat?

nokia
11-02-2007, 23:35
Zagrebacke tamburaske bendove je i unistilo to sto ni jedna ekipa ne moze dugo funkcionirati kao bend. Netko dogovori gazu i nakon toga skuplja ekipu koja ce svirati...katastrofa

Trabi
12-02-2007, 00:49
Netko dogovori gazu i nakon toga skuplja ekipu koja ce svirati...katastrofa

Ne uvijek.;) :D
Zna se tako skupit jako dobra ekipa. Puuuuno bolja od matičnog benda.:top:

_maestro_
12-02-2007, 00:59
Zna se tako skupit jako dobra ekipa. Puuuuno bolja od matičnog benda.

da, ako je matični bend loš.

edit: ja sam na burzi, bez gaže :krez:
od ovih podataka u uvodnom postu imam sve: ime, broj telefona, lokaciju i mobilnost, instrument, čak i pjevanje, samo nemam raspoloživost. ni raspoloženje. sorry, to dođe valjda s godinama. :D :sad:
na gažama najviše volim pauze. fino sjediš, pušiš i laprdaš. to mi najviše fali. gljede ovog laprdanja, koke, javite mi gdje svirate, pa da malo skupa radimo pod pauzom. da kokodačemo... :D

baća
12-02-2007, 07:53
evo malo mog skromnog doprinosa ovoj temi..
slažem se da se kao tamburaši trebamo držati zajedno i pomagati jedni drugima kad zatreba...pa čak i u Ilok otići ako je ljudima stvarno frka...važno je samo da to ne postane praksa,da se ne dogodi kao što se događa ovdje u Zagrebu da ima ljudi koji pogađaju gaže a nemaju ni benda
ili idu još dalje pa nevjerovatno ali istinito pogode dvije tri gaže i onda eksperimentiraju,odlučuju koja je za njih najbolja,a na ostale šalju druge bendove po sistemu valjda će neko biti slobodan i što je najgore daju si za pravo da za druge oni dogovaraju cijenu gaže...e to mi se gadi...inače ako je bend kvalitetan i ako su odnosi u bendu
dobri,zdravi neće se raspasti ukoliko netko iz benda ide negdje na zamjenu,naravno pod uvjetom da mu je njegov bend i svirka s njim na prvom mjestu...tone govorim napamet već iz osobnog iskustva...
inače ja sam kontraš i rado ću bilo kome izaći u susret za zamjenu,naravno ako sam slobodan i nemam savirku sa svojim bendom...
ali svakako bi preporučio svima ako iole žele biti kvalitetni i ostaviti nekakav trag kao bend da što više rade zajedno i koriste zamjene samo kad je to stvarno nužno....

Hrvoje
12-02-2007, 11:28
izgleda..mi ostali valjda ne zelimo da nas se zove na zamjene :D

Kaj ti se zamjerilo ono jednom kad si sviral s nama u Zagorju? :krez: :bonk:

saky
12-02-2007, 12:08
ma ne :) nego mislim si nekako da svi oni koji me zele zvati na zamjene vec imaju broj mobitela i nacina kako da dodju do mene :)

_maestro_
12-02-2007, 15:41
baća je spomenuo neke nezdrave situacije oko zamjena. po meni je u pravu.

osim zamjene pojedinih svirača u bendu, ima situacija kad se traži cijeli bend na zamjenu. najčešće bend koji ima svoju gažu subotom, pogodi svatove i treba naći drugi bend koji će mjesto njih odraditi njihovu gažu taj dan.

najljudskije i najnormalnije je da taj zamjenski bend ne pita za cijenu gaže, nego ide svirati za iste novce, koliko je gaža.
ne bh ovo niti pisao da ne znam situacije da zamjenski bend kaže: ok, slobodni smo, ali mi toliko koštamo... :mad:
a toga ima i ne samo da nije kolegijalno i lijepo nego...

nmajzec
12-02-2007, 16:12
baća je spomenuo neke nezdrave situacije oko zamjena. po meni je u pravu.

osim zamjene pojedinih svirača u bendu, ima situacija kad se traži cijeli bend na zamjenu. najčešće bend koji ima svoju gažu subotom, pogodi svatove i treba naći drugi bend koji će mjesto njih odraditi njihovu gažu taj dan.

najljudskije i najnormalnije je da taj zamjenski bend ne pita za cijenu gaže, nego ide svirati za iste novce, koliko je gaža.
ne bh ovo niti pisao da ne znam situacije da zamjenski bend kaže: ok, slobodni smo, ali mi toliko koštamo... :mad:
a toga ima i ne samo da nije kolegijalno i lijepo nego...

Točno maestro, ima i toga a ima i ono da ti bend želi bezobrazno ukrasti gažu pa kao s gazdom: "mi ti možemo biti jeftiniji pa možemo se dogovorit" i tako.... što mi je stvarno nisko, ako te već netko traži da mu pomogneš, da ga zamjeniš a ti mu želiš ukrasti posao e to baš nije ok.

I još nešto...
Nekada sam bio tamburaš, sada sviram bass gitaru u bendu ali tambura je u srcu...
Nego, htio sam pitati dali ima zainteresiranih tamburaša koji bi svirali pratnje u Zagrebu i okolici. Bilo bi super ako imaju i harmoniku uz tambure.

matija_vg
12-02-2007, 22:34
kad ste vec svi skrenuli s teme ja mrzim kad neko a ima ih nazalost puno neko ga zove na zamjenu i obeca se ljudima da bi istog 2 dana prije svirke zval neko drugi i ponudil mu 100kn više fiks il malo bolju svirku pa ovaj zajebe bend koji ga je prvi nazvo............:mad: pa ljudi smo nismo tamburaši:bonk:

nije kolegijalno druga stvar da ima s matičnim bendom tu nema zamjerki ali ovak

Hrvoje
12-02-2007, 22:52
Ma glavno da se tema oživila... Ionako već znam da postoje standardne zamjene i svi znaju svakog (bar u ZG i okolici), al' mislio ono - možda neki band nema poznanstva pa ih želi proširit, al' dobro... Ovdje su se samo crne stvari i negativne iznosile vezano za zamjene... Ja osobno volim svirat zamjene i to iz više razloga - promjena ekipe (ljudi s kojima rjeđe sviram pa ima "friških" fora i fazona kako pjevačkih tako i sviračkih), promjena repertoara (na zamjenama se sviraju stvari koje se ne sviraju nužno s matičnim bandom), a najviše volim što na zamjenama najčešće ne moram biti glavni vokal pa mogu pjevat druge glasove što me veseli... :ples: Iako nekad zabrijem i nađem se u nebranom grožđu, al' se onda vratim u prvi ili drugi glas... :krez:

Evo baš sam u subotu svirao jednu zamjenu i baš mi je bio gušt pa me to motiviralo da napišem onaj jedan post od jedne rečenice koji je pokrenuo ovu lavinu komentara... Mahom negativnih... :rolleyes:

Mislio sam i pokrenuti temu "Band - prijateljstvo ili posao", al' nema smisla - nekako mi se čini da je sve manje bandova koje veže prijateljstvo, a sve se više skupljaju "ekipe" "sakupljača perja"... Mogu reći da sam sretnik jer u bendu sviram s prijateljima, a ne "suradnicima" ili "poslovnim partnerima"...

Ivso
12-02-2007, 22:58
E sad mi pala jedna situacija na pamet... Naprimjer ja danas dogovorim zamjenu za petak, čujem se s kolegama iz sastava i sve super..... Dok sutra moj matični sastav ne dobije ponudu za svirku isto u petak. Kak ispast pošten i NEposran u takvoj situaciji ? Obećana zamjena <-> matični sastav ? Ima neko slična iskustva ?

Hrvoje
12-02-2007, 23:06
E sad mi pala jedna situacija na pamet... Naprimjer ja danas dogovorim zamjenu za petak, čujem se s kolegama iz sastava i sve super..... Dok sutra moj matični sastav ne dobije ponudu za svirku isto u petak. Kak ispast pošten i NEposran u takvoj situaciji ? Obećana zamjena <-> matični sastav ? Ima neko slična iskustva ?

E, ja sam imao TOČNO takvu situaciju... S time da nisam znao da je moj matični bend naš'o gažu... Već dogovorio zamjenu, sve 5... I onda, poruka "Hrvoje, sviramo večeras..." od mog benda... :confused: Na kraju sam svirao sa svojim bendom, a svirac iz drugog benda (koji me tražio da sviram zamjenu) je našao drugog kontraša (popustio je jer zna da sam u mom bendu i kontraš i glavni vokal, a trebao je samo kontraša). Ispala je šugava situacija, stvarno se držim riječi i poštenja, a ovak sam ispao pi***... :rolleyes: :(

_maestro_
12-02-2007, 23:07
nađi zamjenu za sebe onima kojima si obećao pomoći, ili svom bendu... zavisi od situacije.

matija_vg
12-02-2007, 23:39
nemas kaj ispast pi.. jedanput samo dogovorio jednu svirku a slobodni smo bili samo trca i ja i dogovorim se ja s baričevićem i ćipijem da dodu na zamjenu ali odma su rekli ako njima s bendom nekaj iskrsne da idu s bendom ali jasno meni nekog drugog pošalju umjesto sebe ko bi to isto odsvirao ko i oni............ mslim da je to najpravednije:D

Ivso
12-02-2007, 23:42
Ma nisam ja u toj situaciji (nadam se ni nebudem).... Samo mi se činilo zgodno to napisat kad je već krenula priča o tom... :krez: :krez:

Basmen
12-02-2007, 23:46
Sve je to u redu sta se tice zamjenskih sviraca u bendovima ali meni je najveca uzivancija s mojim bendom ne mogu podnjeti cinjenicu da pod pauzama razgovaram s ljudima koje ne poznajem (bez uvrede), samo mi je puno draze kad provodim to malo kvalitetnog vremena (pauzu) s ljudima kojima inace sviram!!!!! :) :ples: :top:

_maestro_
12-02-2007, 23:59
samo mi je puno draze kad provodim to malo kvalitetnog vremena (pauzu) s ljudima kojima inace sviram!!!!! :) :ples: :top:
ti si moj čovjek! ŽIVILE PAUZE na gažama. to je najbolji dio svake gaže, definitivno. :D

chico
13-02-2007, 00:03
ti si moj čovjek! ŽIVILE PAUZE na gažama. to je najbolji dio svake gaže, definitivno. :D

fakat,trebalo bi i jednu temu o pauzama....

M@rko
13-02-2007, 00:07
Evo da se prijavim na hrvojinu "burzu". sviram 1. prim i ako nekome treba zamjena rado ću uskočiti ako sam slobodan. evo broj- 091 5407 490

BAJA
13-02-2007, 01:25
koliko sam skužio i pričao s ostalim sviračima , kad se zove na zamjenu u većini slučajeva ta zamjena treba vući čitav bend:bonk: to mi baš i nije logično

Petar
14-02-2007, 23:55
koliko sam skužio i pričao s ostalim sviračima , kad se zove na zamjenu u većini slučajeva ta zamjena treba vući čitav bend:bonk: to mi baš i nije logično

Pa da li je to onda isti taj bend ili bi se trebao zvati nekako drukčije? Jel moralno da taj čovjek ostavlja svoje vizitke ljudima ili naprotiv da taj bend, koji bez tog čovjeka na zamjeni ne bi odradio ni upola tako dobar posao, ostavlja svoje vizitke? Da li postoje bendovi gdje svi podjednako daju sebe ili je to samo nekolicina pojedinaca koji rade svoj posao zadovoljavajuće dok se ostali članovi "benda" šlepaju?

Mislav
16-04-2007, 22:07
Izuzetno zanimljiva tema!!!!!!!!!
U previse situacija sam se nasao sa kolegama iz benda u svadi radi toga, dali svirka sa maticnim bendom ili obecana zamjena. U nasem bendu sada vrijedi pravilo da se prvo gleda maticni bend i vaznost gaze jer mislim da je totalno nelogicno da npr. basist iz mog benda ode svirati u tudi te je on tamo na zamjeni a mi imao isto nekoga na zamjeni. Bolje neka on ostane svirati kod nas a nade zamjenu za taj bend kojemu je obecao!
Iako je jako nezgodno prekrsiti obecanje dato tudem bendu mislim da je totalno nedopustivo da tvoj bend izvisi gazu jer nema npr kontrasa niti jednog za zamjenu, a svima nam se dogodila takva situacija u 11 ili 12 mjesecu, i da moras sjediti doma jer tvoj kontras svira sa nekim desetim. Mislim da bi mu u mom bendu to bila zadnja svirka koju bi odsvirao sa nama.
A sto se tice prijateljstva mi smo prvo prijatelji pa onda sve ostalo jer ako toga nema bend je od prvog dana osuden na propast i zato nam je sada STRASNO tesko naci petog covjeka koji bi se uklopio u bend jer iako dobro svira ili pjeva, posto smo mi u ovom sastavu cca 4 godine on ce uvijek tu biti na neki nacin stranac i to je problem. Tako da mi je najdraze ici svirati sa svojim bendom jer kako kaze maestro mozemo na Bogom danim pauzama lupetati o stvarima koje su samo nama mrak itd itd.
A pauze volimo samo tako, pa nismo na gazi na Pagu zaradili naziv KRALJEVI PAUZE zabadava:bonk:

rodjo
16-04-2007, 22:52
A pauze volimo samo tako, pa nismo na gazi na Pagu zaradili naziv KRALJEVI PAUZE zabadava:bonk:

Živio ARMANI !!!:ples:

Mislav
16-04-2007, 22:54
Živio ARMANI !!!:ples:

Tako je vidim da si upoznat :bonk:

Evil Dick
16-04-2007, 23:03
Onako divnim glasom: Deckiiiii petnest minuta je proslo :krez: :krez:

samo za acu i ekipu hahahaha :D

Mislav
16-04-2007, 23:05
Onako divnim glasom: Deckiiiii petnest minuta je proslo :krez: :krez:

samo za acu i ekipu hahahaha :D

Ili meni NAJJACA

SARA PET JEGERA ZA DECKE FALA:bonk: :bonk:

Evil Dick
16-04-2007, 23:09
Ili meni NAJJACA

SARA PET JEGERA ZA DECKE FALA:bonk: :bonk:

To sam prvo htio napisat :D

Divni su to dani bili, eh... :ples:

patos
16-04-2007, 23:35
ja zamjene ne volim previše... ustvari volim otići na zamjenu u neki dobar bend da čujem malo kako oni sviraju neke stvari i kakav je aranžman i to... ali definitivno više volim kad je sastav uigran i kad se zna ko šta svira... a svirat s nekom JOKS ekipom mi se neda baš...

mislim, od svakog možeš nešto naučiti, ali mislim da je uigrani band uvijek bolja opcija... primijetio sam da se to po Zg često prakticira... ne znam zašto...

a stavite sebe u poziciju gosta koji vas plaća! zove vas prvi puta i bude ok, drugi put dođe neka sasvim druga ekipa... da ja plaćam, ne bi to trpio...

:bend:

_maestro_
16-04-2007, 23:41
ja zamjene ne volim previše...
....
a stavite sebe u poziciju gosta koji vas plaća! zove vas prvi puta i bude ok, drugi put dođe neka sasvim druga ekipa... da ja plaćam, ne bi to trpio...

odgovorni ugostitelji vode računa o svojim gostima.
kad sam 80-tih svirao gažu u esplanadi, jedna od glavnih stavki u ugovoru je bila i to da NEMA ZAMJENA. u predvorju hotela, među ostalim ponuđenim sadržajima i događanjima bila je i slika našeg benda s jasnom namjerom i porukom: to su ti ljudi koji sviraju svako veče u našoj taverni...

patos
16-04-2007, 23:45
upravo to! o tome pričam! svaka čast maestro! ti si moj čovjek! mislim da u svakom hotelu, restoranu... te klase zamjene ne molgu proći!! a svi bi htjeli svirat fine gažice za puno novaca...

nije mi jasno kako to da ljudi svjesno rade nešto krivo...

Gigi
17-04-2007, 18:22
Pošto je of topik burza muzičarof; ajd nek mi se jave ljudi koji bi htjeli malo svirati 'ozbiljnije' u bendu.

Pošto u Zagrebu nema puno 'bendova' a pun k**** muzičara, pa ak bi išlo da se okupi neka ekipica dobrih, časnih i veselih ljudi željnih dobre zajebancije i DOBRE svirke.:top:

Mislav
17-04-2007, 18:28
Pošto je of topik burza muzičarof; ajd nek mi se jave ljudi koji bi htjeli malo svirati 'ozbiljnije' u bendu.

Pošto u Zagrebu nema puno 'bendova' a pun k**** muzičara, pa ak bi išlo da se okupi neka ekipica dobrih, časnih i veselih ljudi željnih dobre zajebancije i DOBRE svirke.:top:

A s nama nisi htio svirati!!! DOBRO DOBRO :krez:

Trabi
17-04-2007, 22:18
... a svirat s nekom JOKS ekipom mi se neda baš...

Nadam se da ipak odeš svirati i za JOKS ekipu,jer bit zamjene je u pomaganju.
Nije bitna ni lova ni ništa drugo. Samo pomoć.
A fore u stilu "Joj, idem sa ženom u grad", "Pa znaš, malo je to love" i sl. su po mojem skromnom mišljenju u najmanju ruku PEDERSKE.
Nemoj me krivo shvatiti, ovo ne ide tebe, samo sam se nadovezao na temu koja mene strašno jebe u životu.

patos
18-04-2007, 01:30
Nadam se da ipak odeš svirati i za JOKS ekipu,jer bit zamjene je u pomaganju.
Nije bitna ni lova ni ništa drugo. Samo pomoć.
A fore u stilu "Joj, idem sa ženom u grad", "Pa znaš, malo je to love" i sl. su po mojem skromnom mišljenju u najmanju ruku PEDERSKE.
Nemoj me krivo shvatiti, ovo ne ide tebe, samo sam se nadovezao na temu koja mene strašno jebe u životu.

Gle, ja sam htio reći kako to nije dobro da se svi miješaju i to... ali brate, jedno je otići na zamjenu u neki BAND a drugo je JOKS ekipa. ja ću uvijek pomoći ako sam slobodan, i ako mogu, i nikada nisam nikoga pitao za koliko se para svira, i dokada će trajati i slična pitanja... u svakom slučaju, to i mene živcira, kada mi jedan član benda nemože ići, i svi te jebu s takvim "izgovorima".... i ja isto to gledam kao pomoć a ne kako će biti para i šta se sve može desiti i tak...

longee
20-04-2007, 18:32
ONTOPIC

(Gle čuda, opet na netu :D)

Dragi moji, ako me netko ne zove u sljedećih 7 dana bit ću prisiljen napraviti jumbo-plakate s natpisom Dajmo da svira :krez:

Dobro, bez zeze, 098 958 04 06 ili 091 190 1659, sviram basprim I, II, III, ... MMVII :D, ne sviram kao, recimo, patos:sad:(no dobro, tko svira kao patos?:D), al' se trudim :ples:. Mogu i pjevati, I, II, III.

Fala na interesu. ;)

Ispričavam se na velikim slovima.

Eh, da, lokacija je Zagreb. :)

patos
21-04-2007, 10:47
laže... svira momak ko zvijer... sve mu je jasno i sve kuži! moja topla preporuka!!:bonk:

BAJA
21-04-2007, 11:15
E longeei dali ti znači šta "JOKS":bonk: :bonk: :krez:

tamish
21-04-2007, 13:29

...mislim da ima nesto sa koitiranjem & sastavljanjem...:krez:

Mislav
21-04-2007, 18:19
ja ću uvijek pomoći ako sam slobodan, i ako mogu, ...

Pitanje Fila: da ti se poklopi velika i bitna gaza koju ima Milenij i veliki i bitni nastup sa Zagrebackim tamburasima na koju stranu bi otisao??
Napominjem oboje iznimno vazne svirke!!!

_maestro_
21-04-2007, 21:06
Pitanje Fila: da ti se poklopi velika i bitna gaza koju ima Milenij i veliki i bitni nastup sa Zagrebackim tamburasima na koju stranu bi otisao??
isto pitanje se može postaviti bilo kome tko svira u tom orkestru. svi iz zg tamburaša imaju svoj bend.

Mislav
22-04-2007, 15:18
isto pitanje se može postaviti bilo kome tko svira u tom orkestru. svi iz zg tamburaša imaju svoj bend.

znam ja to ali mene zanima Filin odgovor

longee
23-04-2007, 17:49
laže... svira momak ko zvijer... sve mu je jasno i sve kuži! moja topla preporuka!!:bonk:

A š'a se udaraš ondaaaaa :angry:

Ja b' svirio k'o Fićo. A to neću nikada moći ako ne budem vježbao. A neću vježbat' dok ne nađem bandu. Eto ti ga na. Ubili muz'čara. :krez:

longee
23-04-2007, 17:52

Kak' ne bi značilo. To je ono š'o se puši, ne? :krez:

patos
23-04-2007, 20:08

pitanje nije primjereno javnosti, jer postoji neki dogovor s Milenijem, a postoji i sa Zg tamburašima, a o tome ne bi javno! ali ak te zanima što mi je u životu bitnije - MILENIJ

P.S. moje ime je Patos

Hrvoje
23-04-2007, 21:35
A š'a se udaraš ondaaaaa :angry:

Ja b' svirio k'o Fićo. A to neću nikada moći ako ne budem vježbao. A neću vježbat' dok ne nađem bandu. Eto ti ga na. Ubili muz'čara. :krez:

A šta je s TS "Javor" - raspad sustava ili djeluju i bez tebe?

longee
24-04-2007, 20:39
A šta je s TS "Javor" - raspad sustava ili djeluju i bez tebe?

Izbjegao bih odgovor na ovo pitanje budući bi mogao zvučati vrlo pretenciozno. :rolleyes:

No, praktično, TS Javor djeluje bez mene.

_maestro_
24-04-2007, 21:49
No, praktično, TS Javor djeluje bez mene.
koga nema, bez njega se može! tako su me učili dok sam bio omladinac socijalistićki. :krez:

Gigi
15-05-2007, 18:00
Tek tolko da pitam: Jel se rodil možda koji bajser :o

Gigi
24-01-2008, 18:54
Tek tolko da se javim...
Sviram 2 brač, a može i 1
Pjevam glavni, ili prateći vokal
u drugom bendu sviram bajs, a za silu može i kontra

095/9014-509
098/9568-955

bmaheci1
14-03-2008, 14:17
Dođem ja ako treba kad sam slobodan ! Sviram prvi bas prim a i drugi za silu mada pevam vokal koji oćeš ! Javite se na PP

Djuka
14-03-2008, 16:34
tolko ljudi tu ... pa mozda da se slozi bend novi ?ja zanm kotrasa koji bi da udara ...basprimasa ..i moja malenkost

Benito
02-12-2008, 16:44
Ajd da se i ja prijavim ovdje.

Dakle, moj bend se ne može skupit za svirku za Novu Godinu, pa sam ja slobodan za svirku. Sviram prim, basprim (bilo prvi bilo drugi), čelo i bas. Znači, ako nekome treba zamjena za Novu Godinu, npr. BASIST (:D) Slobodno mi se javi na PM ili na broj 098/9782-952.

PEJIN
02-12-2008, 17:45

baja druze moj tako je i kod nas situacija,a da znas ja i kad odem na zamenu dam svoj maksimum tj kada me zovu ljudi da menjam nekog njihovog clana ja se bas potrudim da banda u kojoj sviram zamenu bude prezadovoljna.
tacnije malo bolesno ali odradim celu tezgu ja a oni pomazu i onda sam siguran da ce me sledeci put kad sam slobodan sigurno prvo pozvati mene :ples:

tomica007
15-12-2008, 17:53
Trebam 1.bračistu i basistu obavezno da su pjevači za petak 19.12. od sedam navečer na dalje. Gaža je u Zagrebu. 0917910867

saky
15-12-2008, 21:34
i jel ima srece u potrazi? :D

tomica007
15-12-2008, 21:57
možeš mislit:bonk:

gugeci
26-01-2009, 20:36
Da se i ja jednom javim!
Bil sam gost na toj fešti,vidilo se da baš niste svi iz istog benda al ste bili puno bolji od onih frikova iz podruma.
Bok