![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pogledajte moju fejsbook stranu sada sam okacio komplet kontraskih jos ni jedna od tih nije prodata evo i linka https://www.facebook.com/pages/Tambu...29441307115974
Ovo je i moj broj telefona; 0649972111 Last edited by Zarkoll; 07-01-2014 at 12:24. |
|
||||
|
||||
![]()
prema pravilima foruma oglas mora imati slike i cijenu
pa kolega molim te dodaj potrebne informacije ili ću morati maknuti oglas . živio ! |
|
||||
|
||||
![]()
Evo kacim i slike!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Evo prvo cu cene napisati posto ne mogu da skontam kako se ubacuju slike... Trzalice za basprim su 10 evra za kontru 15 a za beges 15 evra s tim da su za beges od plastike.
Neke standardne dimenzije su: Basprim: -duzina od 7cm do 10cm -Sirina od 1,5cm do 2cm - Debljina od 2mmdo 3,5mm Kontra: -duzina od 9cm do 14cm -sirina od 2cm do 2,8cm - debljina 4-5mm Prim: -duzina od 3,5 do 6cm - sirina od 1cm do 1,5cm -debljina od 1mm do 3mm Beges (bas): Duzina od 10cm do 14cm - Sirina od 2,7cm do 3,5cm - debljina 5mm Takodje radim i dimenzije po zelji. A narudzbe saljem postom kao poklon paket a pare mi uplatite isto preko poste. Last edited by Zarkoll; 20-12-2014 at 18:08. |
|
||||
|
||||
![]() Last edited by Zarkoll; 09-01-2014 at 15:54. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ovo su trzalice za takozvani gipsy jazz, radim ih isto od roga od matorog okostalog roga ili debelih delova roga, vrhova gde ima materijala. Anatomski su uradjene da lepo leze u ruci vrhovi specificno oboreni za lak pristup zicama iako su debljine od 3mm pa do 5mm. Koriste ih i neki kontrasi i basprimasi koji ne mogu da predju na tamburaske trzalice. cena im je 3 evra. Last edited by Zarkoll; 07-01-2014 at 20:34. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Last edited by Zarkoll; 07-01-2014 at 11:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Ovako izgledaju trzalice koje radim, trzalice koje porucite su vrhunskog kvaliteta znaci za profi svirke. Ovo radim vec 4 godine posvecen sam tome obradjujem veliku kolicinu roga da obezbedim kvalitet. Uradjeno je sve potrebno da sacuvaju masnocu i oblik, susen rog kaljen poliran a kod mene na fejsbuku mozete procitati i neke savete oko odrzavanja trzalica.
Last edited by Zarkoll; 28-06-2014 at 15:51. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ovo su plasticne za bas, to je plastika izuzetne zilavosti, masnoce a ima i elasticnost. Inace najslicnija je proteinu odnosno rogu daje pun zaokruzen ton i nema nikakvok zveckanja, zujanja u dodiru sa zicom a ni nepravilnog trosenja krzanja i slicno. Ove trzalice mozete samo izgubita posto se ne trose. Last edited by Zarkoll; 28-06-2014 at 15:52. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Ove za bass preporucujem .Dosad najbollja plastika koju sam imao ! |
|
|||
|
|||
![]()
jel ovo kravlji rog ili? fina bijela tekstura.. koliko košta za kontru?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Last edited by Zarkoll; 28-06-2014 at 15:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Ukratko cu objasniti postupak slanja trzalica posto je to cesto pitanje.
Pre samog slanja paketa, uplatite mi dogovoreni novac putem Western uniona. Western union je usluga uplate novca u inostranstvo koja se vrsi preko poste. U posti date moje podatke i uplatite na to ime novac i posaljete meni kontrolni broj koji vam oni daju. Potom ja saljem trzalice kao poklon paket. Ja placam troskove slanja a vi troskove western uniona koji izadje 6e zato uvek preporucim da narucujete paket zajedno s nekim posto kada poruce dvoje, troje trosak porudzbe biva minimalan. Naravno, i vi meni posaljete vase podatke i paket stize za otprilike 5-6 dana. Zvuci malo komplikovano, ali zapravo, brzo i jednostavno se to obavi. Last edited by Zarkoll; 13-02-2014 at 12:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam naručio trzalice od majstora. To plačanje i slanje je više nego jednostavno. U pošti se ispuni obrazac za western union (košta 50kn al kad naručuje par ljudi ispadne sića), plati se na šalteru i to je to. Meni su trzalice kasnile par dana al to nije do majstora nego do naše pošte, zaredali se Badnjak, Božić, sv. Stjepan pa niko živ nije radio
![]() Što se trzalica tiče ja sam jako zadovoljan, odradio sam par svirki i super je! A nisu ni skupe kao što kod nas neki nabijaju cijenu za basprim preko 100kn, ko da je od jednoroga a ne krave vulgaris. Živili! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Kupio sam trzalice kod majstora stvarno nista nije problem i za placanje je lagano, a i zvuk je s njima predobar!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[IMG]Upravo sam zavrsio 5 trzalica najboljeg kvaliteta od crno belog roga. O cemu se radi? Mnogi misle da boja roga utice na kvalitet i ton odnosno da crni rog ne moze da da ton kao beli sto nije tacno. Na ovim fotografijama vide se gotove trzalice i parce roga od kojeg su izradjene. Na tom parcetu se vidi crno beli sloj koji je dole i onaj zelenkasti (jalovi koji je gore). Na ovim trzalicama je otstranjen taj gornji sloj i ostavljn crno beli koji je kvalitetan to znaci da i crni i beli deo trzalice ima identican ton posto su iste vlaknaste strukture. Takodje mogao je ovaj rog da istera samo crnu boju u tom vlaknastom delu i da daje dobar ton. Ali treba biti obazriv posto taj zeleni deo moze biti i crne boje i da neko od njega uradi trzalicu i onda normalno nece biti tona nego ce metalno zvoniti... Sustina je izdvojiti vlaknasti deo ma koje boje on bio.[/IMG]
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|