![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ej drustvo pitanje za sve ,zna li ko gde se mogu kupiti masinice za prim u zagrebu i koja je cena?
|
||||
|
||||
|
Yotke, Zvonimirova ulica, cijenu ne znam
|
||||
|
||||
|
A Shaler !!??!! Ili kak se to piše !?
|
||||
|
||||
|
To sam se ja pitao prije nekoliko godina, ali čini se da tvrtke poput Schallera, Klusona ili Grovera još ne proizvode mehanike za navlačenje tamburaških struna
![]() (doduše, možda se dadu "narezati" one za kl. gitaru, prim baš i nije toliko napet...)
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
Last edited by longee; 22-10-2010 at 13:44. |
|
|
|||
|
|||
|
gde se mogu nabaviti masinice ili [navijaci] za samicu sa mesinganim ili hromiranim ukrasenim limom ?
gde civije stoje u jednom redu |
|
|
||||
|
||||
|
Jedina dva mjesta za koja ja znam gdje bi tako nešto moglo biti u Zagrebu su Yotke (dućan se zove Cremona), mislim da je adresa Zvonimirova 41 ili tu negdje, i Sury sound u Petrinjskoj, točan broj ne znam. Proguglaj, negdje sigurno imaju točne adrese, a vjerojatno i brojevi telefona, pa nazovi i pitaj da ne hodaš bez veze. A ako oni nemaju, možda znaju nekoga tko ima.
|