![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kupujem vrhunski basprim, sve ponude molim na PM...
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
veljo , brate , pa što baš svakom loncu ...
pusti čovjeka neka kupuje što ga volja |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok biti ću precizniji...duboko se ispričavam...ali eto...možda ako netko ponudi Ferrari, Rolls Royce ili BMW 7 mislim da će 99% ljudi reći da je ponudio vrhunske aute...ali naravno postoji netko da si da za pravo da komentira i kaže da je za njega Golf 7 vrhunski auto...a uopće nije bitan u ovo priči...mislim da sam sve rekao...
Bit ću precizniji ali eto najviše mi se sviđa zvuk Torme: http://www.youtube.com/watch?v=AagDirUFhvU pa ako netko ima sličan ili bolji neka se javi... |
|
||||
|
||||
![]()
A koliko bi novaca recimo bio u stanju izdvojiti?
Ipak kad tražiš nešto vrhunsko onda nema iznenađenja. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Za ovog Plivelićevog Tormu bi dao 2000€
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tocno tako da Iva uzme bilo sta u ruke to zvuci vrhunski
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
iako mi je već mnogo tormi prošlo kroz ruke kada mi je ova koju iva ima došla na servis stvarno sam mogao ustvrditi da se radi o izuzetnom instrumentu i slažem se da vrijedi izdvojiti novce za takav instrument..
![]()
gdje god dodjem trijezan...uvjek odem pijan a gdje god dodjem pijan...vracam se jos pijaniji ![]() pitase me jednom dok sam odlazio iz birtije i pospremo prazne flase pive u djepove kaputa pa krenuo kuci ej ti, kuces s tim praznim flasama?! a ja cu ti na to......hick, ma pusti me, nosim mami kuci za paradajiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|