![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poceo sam nedavno svirati kontu,pa sam cuo da ima vise nacina za hvatanje durova i molova na njoj.Ja imam neki gde se koristi palac a cuo sam da ima i bez palca. Dali bi mogao to neko objasnit ili mi poslati ostale nacine hvatova?
|
|
|||
|
|||
![]()
poslao sam ti poruku ovdje na forumu i na mail ali mi neodgovaraš
pozz |
|
||||
|
||||
![]()
recimo H dur ;
kaziprst 4. zica 2. polje (Fis ton) srednji prst 1. zica 2. polje (Fis ton) prstenjak 3. zica 3. polje (H ton) mali prst 2. zica 4. polje (Dis ton) h mol sve isto, osim mali prst 2. zica 3. polje (D ton) fis mol kaziprst 3. zica 1. polje (B ton) srednji prst 4. zica 2. polje (Fis ton) prstenjak 2. zica 2. polje (Cis ton) mali prst 1. zica 2. polje (Fis ton) D7 kaziprst 1. zica 2. polje (Fis ton) srednji prst 2. zica 3. polje (D ton) prstenjak 3. zica 4. polje (Cis ton) mali prst 4. zica 5. polje (A ton) E7 kaziprst 2. zica 3. polje (D ton) srednji prst 2. zica 3. polje (D ton) prstenjak 2. zica 3. polje (D ton) mali prst 2. zica 3. polje (D ton ![]()
|
|||
|
|||
![]()
mene zanimaju svi hvatovi jerimam samo neke ito durove C-dur ,D-dur,F-dur,G-dur, A-Dur
|
|
||||
|
||||
![]()
pa to su ti svi !!!
osnovni ![]()
|
|||
|
|||
![]()
mote mi netko rec kako idu akordi za D-KONTRU
|
|
||||
|
||||
![]()
kako sam gore opisao, samo tebi nece biti H dur nego je tebi A dur, itd...
sve na E kontri je na D kontri za ton nize, na istim poljima !!! a sad budi fin i ..... http://www.forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=2141
|
|||
|
|||
![]()
jucer sam cijeli dan trazila po forumu neke knjige koje se mogu naruciti ili jos bolje download sa internet u vezi ucenja na bisernici E stim ali bezuspjesno..molim vas ako znate gdje se nalaze stranice da mi pomognete!
lijep pozdrav svima iz Vancouvera |
|
||||
|
||||
![]()
Imam ja nekakvu knjigu doma (trenutno nisam kuci), skeniram nesto pa ti mailam. Nekih 50-ak str., mozda manje... Sve od pocetka, mislim da se zove "Tamburica Pocetnica", al nisam siguran...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako može molba.
Stavi na megaupload da i dugi mogu škicnut. Tx unaprijed.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Pise na info, ne? Zanima me ciju primu imas? Nedavno sam bio kod Drage Knoblocha i slao je jednu prelijepu zutu primicu negdje u inozemstvo. |
|
|||
|
|||
![]()
Zvjezdice evo ovdje mozes za relativno male pare skinut dosta toga
http://www.tamburitzapublications.com/ ili ovdje http://www.gatalinka.hr/izdavacka_djelatnost.html mozes naruciti pravo dobre knjige. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti puno na web stranici! Pokušavam da nadjem nekoga za privatne satove...sto se tiče tamburice nju sam kupila od nekog čovjeka iz Tenja mislim sa se preziva MAzur Stjepan a preporučio mi ga je majstor TAtic...stavicu slike...ja sam odusevljena...
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
oprosti...stvarno se preziva Molnar...jedan jedini je iz Tenje pa se zna.:-)
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Imam jednu njihovu knjigu i napravljena je jako dobro. Knjiga je odlična, čak ako imaš nikakvo znanje jednostavno možeš naučiti prve korake. Ja sam kupio knjigu za G štim, i sad budem uzeo uskoro ove za A-E štim. Imam i jednu knjigu sa prvog linka, kakti početnica neka. Ali to je tak, sa previše toga napravljeno da je jednostvo beskorisno u početku. Nabacano svega i svačega...... baš loše ![]() Uglavnom ta knjiga za prim nije dobra ak ti je znjanje nula, pa čak i jedan.
Ja sam bubuš tamburaš, tamburaš nemam nigde nikoga, nikoga samo jednog Muceka, Muceka..... Last edited by NJUNJO_HR; 24-02-2010 at 11:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti puno evo bas mi je jedan član foruma poslao jednu knjigu u PDF formatu (zahvaljujem se
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://uploading.com/files/ebe8d714/...pocetnica.rar/
Evo, skenirana knjiga Tamburaška Početnica. Ko želi neka skine pa pročita malko. Nadam se da sve šljaka! |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|