![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Kada tambura bude ravnopravan instrument sa gitarom, ili toliko spominjanom violinom, onda će i ona imati cijenu-naravno samo top klasa! Kada netko izdvoji za gitaru ili violinu, ili harmoniku više desetaka tisuća eura, to nam je sasvim normalno, no kada netko kupi tamburu za 2000eura, onda komentiramo kako to ne vrijedi te novce, to je precijenjeno..., itd. Trebamo početi cijeniti naše dobre majstore, i sa njima u suradnji tamburu dizati na što veći nivo - mislim na kvalitetu, onda sve to ima smisla. Dok mi sa averzijom pričamo o bilo kojem majstoru - zato što nam se ne sviđa, a nismo ni probali njegove tambure, niti mu dali šansu da nešto pokaže, onda smo daleko od cilja! A što se, kako si rekao "krševa" tiče, ni tu ne vidim problem! Svaka roba ima svoga kupca, pa tako i ta! Kako kaže ona stara: "Budala, i paprati nikad' nestat' neće". ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Čuo sam se sa gezom,prepoznao je tamburu i rekao da je 10 g starija nego sam ja mislio,slao sam mu slike.... i ako je zadržim za sebe kod njega ču ju urediti generalno,inače like je fakat Boem,ima svoju briju i svoj film,i jako ljubazan i pristupačan,čekam slobodnog vremena da odem kod njega problem je parsokm udaljenosti...
|
|
||||
|
||||
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|||
|
|||
![]()
Poštovani, zna li tko, radi li Geza još uvijek tambure i ako netko ima nekakav kontakt kojim bi se moglo čovjeka dobiti ako ih radi?
Hvala. |
![]() |
Tags |
bocan |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|