|
|||
|
|||
Zašto ti broj ovaj nevalja? Ja zovem i ono se neka mala curica javila.
Zašto neke stvari neispraviš. Ozbiljan sam kupac kontre. |
|
||||
|
||||
!!!
Giljo, jebote, pa pokvario ti se kalendar, čoveče!!!!! Kao prvo Torminoj kontri NE TREBA oglas da bi se prodala, (moja je bez oglasa promenila vlasnika)...a ako kojim slučajem i dođe u oglas - onda joj treba uvrh glave mesec dana da se proda - i to u sezoni godišnjih odmora....ova Vedranova kontra je sada ko zna gde, pa on ako sazna, nek ti javi - da ideš za ferije da gledaš.....verujem da bi se odnje "dalo napraviti da valja"..
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|||
|
|||
Quote:
Na osnovi Peijinovog oglasa za Kudlik kontru si me baš ljepo isprdao. Premda to nisi baš trebao tako napravit, mislim tako mi se obratit. Neznam samo od koga si vidio tako se ponašat. |
|
||||
|
||||
Quote:
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen Neki znaju što rade, a neki rade što znaju |
|
|||
|
|||
Ma svako je ljubazan na svoj način. Al neznam čemu onakav odgovor, samo sam ljepo rekao i pitao.
|
|
||||
|
||||
Kontra je prodana čovjeku iz Varaždina, a s obzirom da je u oglasu bio službeni mobitel, vjerojatno si pričao s nekim tko ga je dobio poslije mene (jer sam u međuvremenu i promjenio posao).
|
|
|||
|
|||
promjenio posao i telefonski broj......sve zbog kontre
|
|
||||
|
||||
I nabacio par kg-a.