|
||||
|
||||
Tormina kontra...
Evo, bando se već usrećio mojim čelom, a sada je na red došla i kontra. Čelo je služilo dok mi je bilo potrebno, a u zamjenu za čelo sam kupio gitaru majstora Žeravice.
Sada, budući da se studiom bavim daleko manje nego što sam planirao i što bih htio, stvarno rijetko uzmem kontru u ruke, pa sam je odlučio ponuditi. Kontra je podešena za studio, ima dosta topao ton, tonski je ujednačena na svim pozicijama, ima dosta dobar sustain, izražen i kratak attack (druk, šus, ili kako se to već zove), a glasnjača se drži dosta dobro. Kontra je bila na tri popravka: prvi je radio Bela Kudlik, drugi popravak je radio Stevan Beli 1953., a treći popravak je radio Leščuk 2006. Cijena kontre je 1200€, a možete se javiti na 099/310-9704. Evo i slike:
Moj blog: The Third Side of the Pick Last edited by Vedran; 01-09-2008 at 19:37. |
|
||||
|
||||
jel to ona mala...
Je li,
jel' ta kontra svirala na fešti forumaškoj il čelo?...zaboravila baba!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
A, na fešti je čelo radilo. Kontra je radila u pol 4 ujutro (kad smo se vratili s fešte).
|
||||
|
||||
cena...OK!
Što se tiče cene - dobro si je ub'o! Instrument otprilike iz istog perioda i jako sličan po kvalitetu (doduše samo 1 bio kod Belog) je u NS (radijski) nedavno otišo za 1200 - bez cenjkanja i na "prvu"!
Dakle ostao s ove strane Save & Dunava!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
...
...anđele, ovo ti je jedinstvena prilika. Prodaj kljave i kupi si stroj!
(sorry vedrane na začetavanja ali shvati moje začetavanje kao lobiranje kod jednog mojeg kolege) Nadam se da me bu posluhnul...
|
||||
|
||||
Ejnđl? Kao onaj koji pomaže Buffy?
|
||||
|
||||
raskućuješ se?
|
||||
|
||||
Ima i toga, ali kupujem i neke nove pile. Do ljeta mi treba nova tuba.
|
||||
|
||||
...
Ne ovaj ti je reinkarnacija onoga glavnoga. (hint: )
|
||||
|
||||
Koji je majstor stavio taj crni furnir, skroz do grif platne? Jel Leščuk? Vidio sam na jednom Torminom braču isti takav rad..
|
||||
|
||||
jbg ja ti to nemogu potvrdit jer nisam vidio kontru to može samo Vedran, al i ja sam već na dosta instrumenata vidio da majstro Leščuk stavlja taj furnir, a kolko se vid kroz rupu unutra je i njegova naljepnica (ona crvena) koju je vjerovatno stavio kod raparature.....Vedrane??
|
|||
|
|||
Is this kontra still for sale??
|
|
||||
|
||||
speak croatian you mfu
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Yes, it is. I've called Vedran, because he isn't active member...
Al ja još nisam našo šta mi duša traži jednu ružu iz mladosti rane ta se ruža mojom zvala, ta je ruža za me cvala a ja je ubro pa je bacio Last edited by bando; 21-11-2008 at 19:36. |
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
||||
|
||||
sorry.mislio sam da se lik pravi..da nezna hrvatski oprosti
|
|
||||
|
||||
jesi siguran da si mislio? ne pretjeruj.
sad mu tu ispriku napiši na engleskom, kako si mu napisao i onaj post.
|
||||
|
||||
Im sorry
|
|
||||
|
||||
Kontra je još uvijek na prodaji...
|