|
|||
|
|||
Listaj lipo stara
Dal bi možda neko mogo dat note ili reć mi šta udaram (kontra)
skidam po sluhu al nisam baš neki profesionalac.....skinem kosturski nekako ali mi fali dosta akorada |
|
|||
|
|||
A
Listaj lipo stara A.....H7........E napravi mi lada tamburo zasviraj ........E7.......A rastjeraj mi jada D Bol, beskrajna bol .........A........A7 u srcu mom D a tko, ljubavi tko .........E7 u srcu tvom Ne znam kako ti može falit akorada kraj ovako malo akorada u ovoj pjesmi, potrudi se sam skidat barem te jednostavne stvari. |
|
|||
|
|||
zahvaljujem puno....jebiga imo sam i drugih pjesama na pameti al bilo kako bilo puno hvala
|
|
||||
|
||||
Evo moje note i midi ak će nekome trebati ubuduće. Sve je vrlo jednostavno i trebalo bi pomoći za početak
Last edited by beeman89; 09-02-2013 at 11:55. |
|
||||
|
||||
Quote:
svaka čast na trudu , samo jedan mali savjet piši ( sviraj ) oktavu niže svima koji budu koristili ove zapise bit će puuuno lakše |
|
||||
|
||||
Quote:
Ovo za zapis sam svjestan ali ja sviram u normalnim pozicijama na primu samo što program zapisuje visoko note...Podesiti ću to u programu pa će biti dobro. Dobro je što ispod nota piše tab pa se lakše snaći. |
|
||||
|
||||
kvaka 22 je u tome da se prim zapisuje oktavu niže nego što zvuči
kada odsviraš 1. praznu žicu zvuči e2 ali se zapisuje kao e1 . to je dogovoreno davnih dana i postalo standard radi veće preglednosti ( većina tonova se nalazi unutar crtovlja ) u svakom slučaju samo napred Last edited by basdžija; 08-02-2013 at 08:53. |
|
||||
|
||||
Quote:
osim prima, koji se zapisuje oktavu niže nego što zvuči, bas, bugarija (pa i gitara ako se negdje pojavi) se zapisuju za oktavu VIŠE od njihovog stvarnog zvuka. na kraju ispada da se samo bračevi i čelo zapisuju u istoj oktavi u kojoj i zvuče. a i tu je ostao problematičan e-brač za kojeg još nije dogovoreno pametno rješenje. |
|
||||
|
||||
Quote:
( barem što se tiče literature za Hto iliti 100 tamburaša) dogovorili da ćemo e basprim zapisivati oktavu više - dakle najniži ton jest cis 1 radi bolje preglednosti . |
|
||||
|
||||
Osvježio sam file s notama. Mislim da je sad dobro i upotrebljivo
|
|
||||
|
||||
to je to b.
|