![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
I. |
|
||||
|
||||
![]()
Iskustva imaju svi sa malo dužim bračnim stažem (i osobno ćeš ga steći, budi ziher...)...
![]() Naime, radi se o višem naprednom nivou u seksualnim spoznajama iskusnijih partnera sa zavidnom kilometražom... Dotični položaj pruža vrhunski doživljaj sveprisutnog platonsko-duhovnog prožimanja koje graniči sa nirvanom... U prijevodu, možete mirno spavati, a partner igra važnu ulogu leđne grijalice ili podloge za npr. noge... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ili kako predin kaže: ne mi dihat za ovratnik, koza nora
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
DA, DA, DA!
stisneš jorgan oko vrata i maši nogicama! Ja uvijek kažed da, šta se buniš ženo, pa podjelio sam dio sebe s tobom! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ipak, Ingvarr ne se boj... Ako smo mi preživjeli, buš i ti...
Čestitke.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
sretan rođendan !
|
||||
|
||||
![]()
Povodom četir banke, i posle godinu dana "pripravničkog" staža u klubu 40+, želim drugu Ingvarru sve najbolje za 40ti rođendan!!!
![]() Če-tir' ban-ke, Ingvarre moj, Ingvarre moj, napuni tiiii!!!! ![]() Pa nek je sa srećom! ![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti godinu i dan stariji druže!
|
|
|||
|
|||
![]()
pridružujem se čestitkama
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sretan rođendan i sve najbolje
|
|
||||
|
||||
![]()
sretan rođendan
![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Srećan rođendan, Igore!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala svima! Da ste zivi i zdravi jos godina sto, da je pesme i vina i da vas cuva bog...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Malo sa zakašnjenjem, sretan rojsni dan...
|
|||
|
|||
![]()
sretan rođendan
|
|
||||
|
||||
![]()
Srećan rođendan jednom od najboljih tamburaša sa "sunčane strane Alpa"!!!
![]() Sve najbolje, generacijo!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sretan rođendan i sve najbolje!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Igorsky, srećan ti rođendan, generacijo moja!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
šta ima rođendan i ove godine?
![]() sve najbolje I ![]() |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|