|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
Quote:
Nekako nisam bio voljan nakon što mi iz grma u 4 ujutro na praznoj cesti iskoči mjeritelj brzine. - Aha! Niste! Onda prije provjere alkohola, pokažite mi prvu pomoć, trokut, rezervne žarulje, reflektirajući prsluk... (sad će on meni pokazat) Otvorim prtljažnik i on ugleda instrumente. - Idete sa svirke? Gdje ste svirali? Kvaka je bila u tome da smo svirali u Novskoj, načelniku i ostalim glavonjama policijske uprave, a ovaj momak što me zaustavio je bio na jednoj od kontrolnih točaka postavljenim upravo zbog tog domijenka. Lijepo smo se pozdravili i razišli bez pregleda ispravnosti rezervnih žarulja.
|
||||
|
||||
Ovo nije toliko smiješno koliko je bizarno... Sviramo mi u Vrbovcu, u publici je bila i Indira iz Colonije i ona dođe na stage i otpjeva par stvari s nama, a u jednom trenutku na stalak primaša padne JAJE iz gnijezda na gredi pozornice i razbije se... Ne vjerujete? Pogledajte (oko 40 sekunde)...
http://youtu.be/Wa8hdLah6_0?t=38s P.S. Moja je krivica kaj nismo odmah ulovili tonalitet, ja sam, naivno, mislio da će ona pjevati iz nekog ženskog tonaliteta, a ne originala...
|
||||
|
||||
Pa to nije nista neobicno. .Desava se
|
||||
|
||||
Da? Kol'ko je puta na tebe palo jaje iz gnijezda dok si svirao?
|
||||
|
||||
jedno 5-6
|
||||
|
||||
Hahahaha...
|
||||