|
||||
|
||||
kao što sam i rekao ; dolazi vrijeme u kojem će se uvesti reda u svemu pa tako i u našu branšu
|
|
||||
|
||||
Quote:
Jel treba drugi plektrum? p.s. kako je bilo u TOM TOM |
|
|||
|
|||
Quote:
A u "našoj branši " fali REDA!!!!!!!!!!!! "Imo bi ja štošta kasti ali neću" što bi rekao Đole !! To je za neku drugu temi a nadam se da če se i ta tema otvoriti!!!
|
||||
|
||||
Pa, otvori
|
|
||||
|
||||
Pa ja sviram sa trokutastom trzalicom, broj se obrisao pa ne znam koja je debljina ali mislim 0,5mm ili čak tanja, a i najbolje je probati više dimenzija pa koja najbolje štima...
U biti, važno je da trzalica nije pre kruta pošto se svira preko svih žica, tako da onda može lijepo klizati.
|
|||
|
|||
Curu il¨ tamburu ljubi il¨ ostavi !!!!!!!!!!!!!! Last edited by Vlado basprim; 20-01-2013 at 14:29. Razlog: tipfeller |
|
||||
|
||||
Smirite tenzije na temi mi o samici inače ću vas, sad kad me Basadžija postavi za moderatora, sve banirati A samice konfiscirati!
|
||||
|
||||
Još jedan moderator?
|
||||
|
||||
Jos nisam ni kupio i vec moram nekome dat...
...tko te ima taj te nema.... |
|
||||
|
||||
Ne jedan, nego minimalno dva! Vraća se zaboravljeni član koji je pao pod utjecaj tamne strane Sile. Gotovi ste
Meni štima, samo pokupim kod majstorJure kad ju završi
|
||||
|
||||
Blago tebi
|
|
||||
|
||||
Evo, Samica je reservirana kod nevedenog Cika Ivan (vidio post gore). Ima 2, i jedna je moja I da je D-Stim cu prebolit. Mozda kad nadem ovdje u Forum jedan Post kakve Zice trebam (i gdje mogu) nabavit, da mjenjam u A-Stim. Sve jedno, ne mogu docekat!!!
|
|
|||
|
|||
Quote:
preuzimanje nije moguće. Mogu poslati inače? Hvala:Zsolt |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|