Forums  

Go Back   Forums > Gilg

Conversation Between Gilg and 2fanky
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. 2fanky
    11-12-2008 16:02
    2fanky
    VEEEEELLIIIIKOOOO poštovanje!!!!! Ja sam novi tu na forumu a i općenito u tamburaškom svijetu. Pročitao sam sve o Vašoj dugoj tradiciji i Vaš blog. Stvarno se divim izradi vaših tambura! Ja sam godinama svirao gitaru a sad se prebacujem na brač(basprim)! Volio bi pošto sam početnik u ovoj sferi instrumenata da mi napišete kako se zove koji dio tambure!? Kada sam vidio Gildu(nažalost samo na slici) bila je to ljubav na prvi pogled! Pošto sam već svirao gitaru,nadam se da ću sto prije biti dostojan i isprobati Gildu a potom je i naručiti!! unaprijed hvala na odgovoru!!!!!

Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 09:49 sati.

Powered by vBulletin Version 3.8.1 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Sve poruke koje su nastale kao dio rasprava (uključujući sve poruke na profilima i grupama), kao i mišljenja, savjeti, tvrdnje i izjave ili druge informacije sadržane u bilo kojoj napisanoj poruci na forum.tambura.com.hr-u ili prenesene od treće strane, odgovornost su autora poruke, a ne forum.tambura.com.hr-a, osim u slučaju kada je tambura.com.hr naveden kao autor poruke. Ukoliko je pojedina poruka objavljena ili prenesena unutar forum.tambura.com.hr domene, objavljivanje poruke ni u kom slučaju ne znači da je na bilo koji način od strane forum.tambura.com.hr-a verficirana točnost, potpunost ili korisnost objavljene poruke. forum.tambura.com.hr potiče posjetitelje i članove foruma na prijavu svih poruka nepoželjnog sadržaja na adresu webmaster@tambura.com.hr. Forum nije pod stalnim nadzorom.