|
||||
|
||||
Rog trzalice
Prodajem tamburaške trzalice napravljene od bijelog kravljeg roga svih dimenzija. Narudžbe u PP.
|
|
||||
|
||||
Cijena za basprim? Neznam koje dimenzije...recimo načešće.
|
|
||||
|
||||
Eto,recimo za brač su mi neke standardne dimenzija 7 cm dužina i 1.8 širina,to je 70 kn
|
|
|||
|
|||
reci mi kolko bi dosla trzalica dimenzija 8cm duzine 3mm debljine i2 cm sirine
|
|
||||
|
||||
Svi koji su pitali za trzalice,uskoro cu poslat. Bio sam na putu u Poljskoj pa je proizvodnja malo stala. Sad na lageru imam dvadesetak trzalica pa koga zanima nek pita.
|
|
||||
|
||||
Refresh,stigli novi rogovi,radi se punom parom!
|
|
||||
|
||||
Ajmo,ajmo,jos malo pa nestalo! Jeftino dam,samo da prodam
|
|
||||
|
||||
Refresh!
|
|
||||
|
||||
Stari materijal otišo,sutra stiže friška roba! Narudžbe u inbox!
|
|
||||
|
||||
jesi ti neki dan prolazio kroz moje selo i vikao "kupusa, luka, krompiraaaaa!", a učinilo mi se da sam čuo i "trzalicaaaaa!"
|
||||
|
||||
Koje selo? Slavonski Brod? Mislim da nisam.
|
|
||||
|
||||
Ma Slavonski brod ti je pregrađe Slobodnice, a u njemu se sa TAMićima ne vozaju , moj nick je zapravo SloBodnica.
|
||||
|
||||
To bome nisam pokopcao
|
|
||||
|
||||
I dalje primam narudžbe. Oni koji su naručili,trzalice šaljem u ponedjeljak ili utorak.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Refresh. Narudzbe primam u PP,sve trzalice po željenim dimenzijama,cijene gore navedene! Na veću narudžbu dajem novogodišnji popust
|
|
||||
|
||||
Nova roba,ispod čekića!
Evo,stigli friški rogovi,danas sam napravio dvadesetak trzalica,pa ko želi naručit može na PP ili broj na mobitela -> 098/186-29-26
Sutra ću i staviti nove slike. |
|
||||
|
||||
jesu polovne?
|
||||
|
||||
Nisu Prave su,bele ko sneg!
|
|
||||
|
||||
Evo slika od nesto malo trzalica. Jos malo pa ostalo!
http://imageshack.us/photo/my-images/844/s6005945.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/593/s6005943.jpg/ Cijene: Prim -> 60 kn Basprim -> 80 kn Kontra & Čelo -> 100 kn |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|