|
||||
|
||||
hobby radionica
...
Last edited by ruda; 18-03-2014 at 13:47. |
|
||||
|
||||
Opaaaa...
Boooogami, majstore....lepo ti ide ovo s gitarama. ..jesi li slikao dok si onih 30 primova "opravio"???
To bi bilo zanimljivo isto!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
Quote:
Ruda samo naprijed!Vidi se trud i ljubav a konačnu ocjenu bih mogao dati tek kad primim u ruke!Ovako sve pohvale!! Last edited by _maestro_; 30-05-2008 at 15:43. Razlog: ispravak quote |
|
|||
|
|||
ovo izgleda vrhunski. Gdje se to može vidjeti u živo, opipati, probati?
|
|
||||
|
||||
Eh, ali nisi stavio ovog zadnjeg stratića pored jednog odraslog, da vide kakav je cakani
|
|
||||
|
||||
Nadam se da se samo zajebavas
Ovo PREDOBRO izgleda i samo NAPRED!! Svaka cast!!
|
||||
|
||||
Jarane svaka čast!! Predobro izgleda a vjerujem i da zvuči tako!
|
|
||||
|
||||
jel štima dobro? kakva je to menzura? piše tamo 19 ".
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 16-08-2008 at 19:10. |
|
|||
|
|||
svaka ti cast ovo je strava...a ako bi mogo mozda te nacrte i to sto imas za praviti prime i gitare staviti tu na forum...mozda ima jos neko ko bi se iskuso u tom poslu...
|
|
||||
|
||||
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen Neki znaju što rade, a neki rade što znaju |
|
|||
|
|||
Svaka čast majstore,jako lijepo izgleda,možda bi mogao na istu šemu napraviti takav električni prim Samo naprijed!
|
|
||||
|
||||
Quote:
Ako netko misli praviti Električni prim (TM) neka mi se slobodno javi za otkup prava |
|
|||
|
|||
Ma samo neka netko kompetentan to i napravi,a kasnije se dogovarajte tko ga je prvi izmislio
|
|
||||
|
||||
Prilicno davno sam vidio ovaj sajt firme koja izradjuje i prodaje instrumente od fiberglasa, za koje se tvrdi da su odlicni.
Ovdje se radi o gudacim instrumentima, i kao kuriozitet se na jednom mjestu spominje celo od fiberglasa koje je bilo vise dana pod vodom u New Orleansu za vrijeme poplava nakon tajfuna koji je poplavio grad prije par godina. Jedino sto je trebalo mijenjati na celu su bile zice i konjic !!! Evo i linka: www.luisandclark.com Bilo bi zaista interesantno kada bi neko napravio par nekih tamburu od fiberglasa, cisto eksperimenta radi, ko zna kako bi se taj instrument ponasao i kako bi zvucao ?!?
|
||||
|
||||
Prije nekih godinu dana smo započeli diskusiju na tu temu...
http://www.forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=968
|
||||
|
||||
Ehh, onda mora da sam to ja ovdje i vidio, pa se sad pravim pametan !
Nego, da ne otvaram novu temu, ima li vec tema gdje se prica o travama i medikamentima za bolje pamcenje, ocito da mi treba nesto takvo !
|
||||
|
||||
Quote:
Fiberglas je polipropilen. EDIT: Iako već postoji thread, budući sam već postao reply, napisat ću tu. Svirao sam Adamas gitaru koja ima glasnjaču od carbon fibera. Ništa lošiji ton od vrhunske smrekove daske na Ovationu. A i proizvođač je isti. ADAMAS <-- klik me
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen Neki znaju što rade, a neki rade što znaju Last edited by longee; 04-11-2008 at 16:25. |
|
||||
|
||||
Teško da će netko raditi kalupe i sve to za tambure, ali možda bi bilo zgodno i jednostavnije (čitaj: jeftinije) probati samo glasnjaču od toga karbonnešto, pa lijepiti na drvo umjesto smreke.
|
||||
|
||||
Eto, uze mi profesor riječ iz usta..... Ili misao iz glave, kako kome milo...
|
||||
|
||||
Quote:
|
|