![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
'Oćeš ovdje, 'oćeš na drugom forumu, 'oćeš na grupi... Nije bitno, očekujem poziv. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Uh, ima nas znatizeljnih !
![]() Je li to obicni prim, plus ekstra magnet ? Ili je to puno drvo, kao fenderica, pa opet ima magnet ? ili je to opet obicni prim sa mikrofonom poput B-banda ? ili je to nesto sasvim cetvrto ?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Napravi, baš me zanima... Kako pucaju žice jednim pokretom ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ma neeee, stavi mu jednog 'ambakera. I floyd, obavezno floyd ![]() Vidim da si izostavio neke djelove moje zamisli... Trebat će još malo pričekati do pravog Električnog prima (TM). |
|
||||
|
||||
![]()
i jedan midi-pickup obavezno !!! I ugradi ekvilajzer i stimericu, ima prostora na primu koliko hoces za sve to !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ne zaboravi široki kožni remen, jasno "Fender"...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Evo ga !
Prim san snova !!!
|
||||
|
||||
![]() Ma dobar je ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
Jasno ti je da sam očekujemo dvije teme koje će ravnopravno parirati "Genezi jedne berde" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
hehehe, to je prva verzija...
Slijedi naravno Gibson, a onda cemo naci neki dobar Ibanez, za metalicu prim ! Ruda, nadam se da se ne ljutis na ovako offiranje, ovo je samo malo "vegete", da zacini sa malo humora !
Neki ostanu praznih ruku čak i kada se uhvate za glavu !!! Last edited by AntiProtivan; 06-11-2008 at 09:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Stan' malo. Zašto si zaljepšio top a nisi ugurao i pospajao jack s potovima?
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel se mogu puknut manji potovi ? Ovi izgledaju preveliko
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ili se pickguard može skidati, opet, kao na gitari. |
|
||||
|
||||
![]()
Hmmm, trebat ce dobro razmisliti gdje staviti potenciometre, a da ne smetaju prilikom sviranja..
|
|||
|
|||
![]()
mogu ti reci da ovo zanimljivo izgleda bas me zanima kako ce fino zvuciti to....hehehehhe
|
|
|||
|
|||
![]()
mene ovaj rudek svakim postom sve više iznenađuje
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pa možda ti je to i najbolje rješenje, jer onda "štediš" glasnjaču od suvišnih rupa, a sa boka definitivno najmanje smetaju... a pošto je prim inače "minijaturan", siguran sam da se može naći jednako minijaturnih potenciometara, tako da ne "štrče" previse i ne kvare cjelokupni utisak !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
a da napraviš nekakvu kutijicu koja bi se zakačila na remen recimo i u njoj budu potenciometri?
Način Prikaza | |
|
|