|
||||
|
||||
kakav imate? :D
pc ... koja ploca, proc, graf, ram,hard, napajanje, kuciste..tipk. mis. monitor..pa i podloga? :d
|
||||
|
||||
zvučnike si zaboravio navesti
|
||||
|
||||
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 3.0 GHz on Scythe Mugen 2
Memory: 4 GB CORSAIR XMS2 PRO SERIES Hard Drive: 320 GB SEAGATE + 250 GB Transcend External Hard Drive Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 Super Overclock Edition Monitor: Samsung SyncMaster 2233BW Sound Card: CREATIVE LABS X-Fi Xtreme Audio Speakers/Headphones: CREATIVE FATAL1TY Keyboard: Logitech Standard Keyboard Mouse: Logitech G500 Mouse Surface: Steelseries QCK Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Motherboard: Asus P5K SE Computer Case: FRONTIER SHINOBI
|
|||
|
|||
28cm
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
samo treba pazit da se ne spotaknes,mogao bi nos slomit!
|
|
|||
|
|||
Ja imam crni laptop sa srebrnim tipkama, crni miš, kabli za struju, kabli za internet i to je sve. Eeeeee, imam i torbu. Sivu.
|
|
|||
|
|||
ja imam mamu i tatu..imam i mađarsku vižlu u boxu...e da , imam i mačku.. i svega imam.. i kukuruze u zrnu
|
|||
|
|||
....sada iiiimam jednu gorku uspomeenu-i ranu staaaru!
|
|
||||
|
||||
u mene 22
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
imam desktop pc... ne znam detalje, bila je nekakva akcija u dućanu, pa sam kupio konfiguraciju za 300€
|
|
||||
|
||||
lažeš da neznas
|
||||
|
||||
Ne kupujte Acer notebook!
Uh, dig'o mi živac!
Kupio sam prije godinu i pol notebook Acer Aspire 5920G. Dao za njega 6000 KN. Radio k'o urica i odjednom crk. Krepala matična ploča(to im je boljka, navodno i ekran). Naravno istek'o garantni rok pa kvar košta oko 4000 KN jebote. Nisi kupio produženo jamstvo za još hiljadu i mo'š se slikat. Morao sam Vam to ispričat' jer su sve to pederi i niškoristi. To me strašno boli. Skupiš nešto love, kupiš skuplje jer su rekli da je bolje i eto. Pušiona! NE KUPUJTE ACER!
|
||||
|
||||
Imao sam acera, kupio ga 2005. godine za 8600 kuna na crno, u dućanu je bio oko 11500. Prije godinu dana mi je crkla grafička, i popravak mi se nije isplatio jer bi morao kupiti novu matičnu ploču, s obzirom da je grafička integrirana na nju. Meni je taj laptop bio odličan, i nije mi žao ni jedne kune koju sam dao za njega. Radio mi je ko urica 5 godina i koristio sam ga svakodnevno. Eto, moje iskustvo, kad već pričamo o acerima i generaliziramo stvari...
|
||||
|
||||
imam ovakvoga:
aj dobro...
Dell Inspiron N7110 Procesor• Intel Core i5-2410M Monitor• 17.3" WLED TrueLife HD+ (1600 x 900) Memorija• 4 GB DDR3 Hard disk• 500 GB S-ATA Optički uređaj• DVD±RW DL Grafika• nVidia GeForce GT 525M (2 GB) Ima HDMI, 2 usb 2.0 i 2 usb 3.0 utora, webcam, BT, wlan, 3 godine garancija... RJ45 fast Ethernet LAN, VGA izlaz, Kensington Lock, power socket, 8 u 1 čitač kartica... i što je najbitnije, ima promjenjiv poklopac, pa može biti žuti, crveni, ljubičasti... Last edited by _maestro_; 12-11-2011 at 16:45. |
|
||||
|
||||
Quote:
|
||||
|
||||
jos da je grafa neka.... uf .. mos gejmat
|
||||
|
||||
nisam gejmer.
velim ti, meni je najvažnije da se boja poklopca noutbuka može usklađivati s bojom kravate koju trenutno nosim, pa to onda izgleda kul. ako nemam kravatu, onda uskladim sliku pozadine (desktop wallpaper) s bojom polopca. nešto slično kao kad tarik filipović usklađuje boju okvira svojih cvikera s bojom košulje. Last edited by _maestro_; 13-11-2011 at 14:02. |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|