|
|||
|
|||
Da, slažem se da je estetika najbitnija prilikom kupnje računala.
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
U skladu je s budućom vladom, znači da valja.
|
||||
|
||||
Da ne otvaram novu temu, premda vjerujem da postoji i prigodnije mjesto.
Pitanje vezano uz PC: Imam problem sa zvukom prilikom streaming-inga, odnosno čujem pucketanje i zapinjanje, pa čak i usporavanje prilikom slušanja pjesama s youtube-a. Mislim da to kolege s BBC-a zovu: audio crackling and lag when streaming from internet. Nije audio driver, pjesme s računala se normalno čuju... Nije flash plugin za Chrome, instalirao sam najnoviji i onemogućio onaj pepflashplayer.dll........... Nisu audio efekti i njih sam onemogućio.... Nemam više ideja... anyone, please!
|
|||
|
|||
ista stvar, već duže vrijeme. mislim da je do PC-a.. zahtjevi su sve veći i veći.
imam AMD Athlon(64) 3500+ 2.2 GHz 3GB rama i Windows 7 Ultimate 32 bitni.. čak sam probao vratit sve na stari XP, al ista stvar. a laptop mi je novi, par mjeseci star, na njemu tih problema nemam. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
ne pomaže. bar meni. a slabiji pc i to je to. valjda će bit uskoro za novu pilu
|
|
||||
|
||||
Nažalost, nije pomoglo ni meni...
|
||||
|
||||
ma kak ne?? na single coreu kod frenda radi bez jebemti yt.. 1 ili 2gb rama.. mislim da je isto neki athlon 64 proc...
|
||||
|
||||
Ma, nema to veze s hardware-om...
|
|||
|
|||
misliš? ja sam zbog tog par puta i windowse rušio i ponovno dizao, pa ista stvar.
|
|
||||
|
||||
Ja sam svoje riješio...
Ubio sam Prozore i ponovno ih digao, sve radi kao podmazano!
|
||||
|
||||
ako netko ima isti problem, nek kaze, pa dam rjesenje. Vrlo jednostavno. ugl problem je ako instalirate html5, pa yt sve cita u html5, s tim se muce i i7 strojevi,tj laga cesto,, dok u flashplayeru i single core radi bez problema...
|
||||
|
||||
Skinite si YouTube Center 2.1.0 , zavisi sta koristite,chrome,mozzilu ili nest trece, i odite na postavke Yt Centra, i stavite da vam yt cita u Flashplayeru umjesto u html5, i videi ce raditi savrseno.
ovako:
KLIKNI OVDJE Last edited by eXeR; 29-01-2014 at 16:18. |
|
||||
|
||||
ontopic: kupio sam si ovo za rođendan. kao nadopunu, u slučaju potrebe za terenskim radom na kompjuteru. može biti tablet ili notebook. prema potrebi.
win 8.1 (32 bit ), msoffice 2013, 64GB SSD, 2 GB ram, intel atom procesor http://www.asus.com/in-search-of-inc...rmer-book-t100
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 08-02-2014 at 10:31. |
|
||||
|
||||
Quote:
Pitanje: kako instaliraš HTML5? Napomena: zainteresirani koji koriste bilo koji mainstream browser mogu isprobati kako kod njih radi HTML5 na JuBiTou posjetom na ovu stranicu (nećete ništa morati instalirati ) https://www.youtube.com/html5
|
|||
|
|||
e moj exeru, koliko gluposti u jednom postu. Ako se pitaš zašto, Blank ti je sve objasnio. A ovo sa instaliranjem HTML5 je vrhunac...
|
||||
|
||||
¸Nije istina, mnogi imaju problema s HTML5 i yt.... evo iskusaj sam, ukljuci ga, testiraj video s par tabova otvorenih, pa vrati na flash, pa testiraj..
nije bitno, yt ima problema s html5 i to je to. znam xx ljudi kojima steka, i s i7 strojevima. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1295956
KLIKNI OVDJE Last edited by eXeR; 11-02-2014 at 11:14. |
|
||||
|
||||
Quote:
Evo, kod mene html5 radi bez problema (i na Pentium DualCoreu i na i7-ici) i u YoutubeCentru mi je on odabran kao default (jer ponekad gledam ubrzano što html5 dopušta). EDIT: Vimeo je prešao na HTML5, jel' ti i on šteka?
Last edited by Blank...; 11-02-2014 at 17:27. |
|
||||
|
||||
Za Maestra
https://www.youtube.com/watch?v=pCorg-ZJVJU
Način Prikaza | |
|
|