![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
![]()
Nije me bilo jako dugo ovdje, barem pola godine i kako stvari stoje, neće mi biti ni idućih 6 mjeseci, osim ako će mi biti potrebna neka informacija koja je najvjerojatnije nastala u prvim godinama života ovog foruma. _maestro_ je već objasnio da je to zbog fejsbuka i sl. servisa, te je to normalni tijek događanja. Mislim da to tako i treba biti jer se teme, argumentacije i ostalo ponavljaju, tj. vrlo malo novoga se može i ima za reći, a forum će služiti kao tamburaška vikipedija (namjerno napisano v umjesto w) te na taj način ispunjavati svoju svrhu sve dok ga administrator bude htio održavati. Toliko od mene... Najbolji pozdrav bi zapravo bio doviđenja ili dofejsbukiranja i sl.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aferim, Periša!!!
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|