![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Bit će, u zadnje vrijeme, da ne možeš nikoga potplatiti da prođeš. Pročitaj imena autora pjesama koje prolaze, sve će ti biti jasno. ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Mora da je domoljubna
|
||||
|
||||
![]()
Manje riječi, manje štete
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Quote:
Za nastup u subotu treba ''narasti'' u svakom obliku.To u prijevodu znači - imati staža iza sebe, imati kvalitetu, imati dobru pjesmu(tako bi bar trebalo biti) ali i znati mešetariti ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Što se tiče polufinala.... Dvije pjesme prolaze u finale, a bira ih žiri. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Moj sastav je bio 4 godine u polufinalnoj večeri ( nije da se hvalim ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, meni je pljunuti Zdravko Čolić i izgledom i glasom...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ne plači dušo......na Ohridskom si u finalu
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...ne čini li vam se slučajno da bilo koji bend ako je popularan može imat smeće od pjesme i to opet prolazi, a netko može imat ok pjesmu al ne prolazi....kako to.....a i dalje; netko ko je već "uhodan" autor, može si dat za pravo da piše gluposti, a netko ko se potrudi i smisli nešto ok to opet ne prolazi.....hm.....ma ne.....to se nama samo čini.....ne čini.....po mjesečini.....po tihoj noći......i.......ladovini!
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ma nema to veze s pjesmama...Ma ne isplati se uopće zamarat time...neka voda nosi...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
.....ma ne radi se tu o petljanju (bar što se tiče foruma), mi mali šljakeri ionako nismo u mogućnosti ništa promjeniti......kad bi i imali priliku možda bi se prije sklonili u stranu nego nešto poduzeli.......teško je kad te jednom nešto razočara ponovo se borit protiv vjetrenjača......
nego jaksime jesi dao nabavu? |
|
||||
|
||||
![]()
požeški festival, odnosno njegovo vodstvo je oduvijek pokazivalo kompleks manje vrijednosti i time uzrokovano nastojanje da izbor pjesama baziraju na imenima izvođača, a ne kvaliteti pjesama.
prije desetak godina čak su moljakali (vjerujem i plaćali) nastup severine, danijele martinović, maje blagdan i ostalih "zvučnijih" estradnih imena kako bi po svom nekom uvjerenju "podigli nivo" festivala i zainteresiranost šire publike za tu manifestaciju. naravno da će se netko ko tako razmišlja svisoka postaviti prema anonomnim autorima i izvođačima. mislim da je jakša u pravu, o tome ne treba puno razmišljati.
|
|||
|
|||
![]()
......ajd nećemo "puno" razmišljat da se ne bi ne daj Bože netko uvrijedio.....
prvo nešto treba, onda ne treba.....kako god bilo "mali bendovi" najviše i direktno osjete posljedice tih "parada"......baš je prekrasno što ćemo opet iza jeseni morat svirat neku tipa "sve je ona meni"....600 puta zaredom.....kata i strofa...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
administratori i moderatori na požeškom festivalu imaju svoj film.
a ovdje možemo samo laprdati o tim stvarima. meni to nije teško, naprotiv, to je materija kojom se volim baviti i o njoj razgovarati. ima tu i dosta argumnata koji idu u prilog odgovornima na festivalu. najjači argument im je upitna kvaliteta prijavljenih pjesama. mahom su to loši, jeftini pjesmuljci o snašama, konjima kojih više nema, o rakiji i takvim stvarima. druga stvar je subjektivno mišljenje svakog odbijenog autora i izvođača da im je pričinjena nepravda. na tu neporecivu i normalnu, ljudsku subjektivnost škorvaga & co. može otvoriti dosta veliki prostor za opravdavanje svojeg izbora. možda već postoji, ali ne znam za takav primjer: zna li netko za pjesmu koja je odbijena na požegi ili pitomači, a kasnije je postala uspješna stvar? to bi bio najjačiargument za prigovoriti izboru kojeg radi vodstvo festivala. isto kao i činjenica da niti jedna pjesma koju su otpjevale pozvane zvijezde severina i slično nije uspjela. jednostavno, previše je pjesama koje uopće nemaju opravdani razlog da bi postojale.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]()
oću reć da mi se čini da taj festival postoji samo zbog samog sebe, da je sam sebi svrha, umjesto da bude mjesto na kojem će se promovirati najuspjeliji i najbolji tamburaški uratci.
znači da su nastojanja vodstva festivala usmjerena u krivom smjeru, jer da se na njemu zaista pojavi 5-6 dobrih pjesama godišnje, niti opstanak i razlog za postojanje festivala automatski nebi bio upitan. a ako je istina da je sve podređeno sitnoračundžijskim interesima pojedinih ljudi, mešetarenju, onda uzalud vam trud svirači.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|||
|
|||
![]()
hehehehe....a najbolje je bilo one godine kad je tonac bio iz Dalmacije.....hehehe.......došo čovjek to malo ozvučit.....prvi put u svom životu....eto da i on skupi malo "iskustva"......hehehhehe
|
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|