![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
samo što ovi iz požege izgleda ne mogu niti toliko. vjerojatno ih koče neki veći igrači. zabavna, pop produkcija, huljići i slično.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma je, Požega je, po mišljenju mnogih mojih drugara,tamburaša, zadnjih 10-tak godina dosta pala dok se, recimo, Pitomača izdigla u najjači tamb. festival(po mnogočemu) u nas Hrvata! To mogu potvrditi dečki koji su nastupali na oba ta festivala.
Quote:
Uspomena na jedno vrime koje se nikad ponoviti neće... Last edited by zaim; 29-07-2007 at 13:22. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Last edited by _maestro_; 29-07-2007 at 20:43. Razlog: ispravak quote |
|
||||
|
||||
![]()
Dao nabavu...jes ti šta?
|
|||
|
|||
![]()
.....svaka čast....nisam idem u devetom....*ebiga sklonio mi knjigu...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
i meni sklonio, al samo uzmeš nazad i nastaviš...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
U sklopu prve festivalske večeri festivala u četvrtak, 30. 08. održat će se autorska večer Ivice Gruje Iće, jednog od najuspješnijih autora na festivalu tijekom posljednjih desetak godina. Ivica Grujo Ićo svoju glazbenu karijeru započeo je u tamburaškom sastavu Slavonski dukati, bio je član poznatog tamburaškog sastava Slavonske lole za koje je napisao nekoliko velikih hitova. Po odlasku iz Slavonskih lola osniva tamburaški sastav Mladi 6, s kojima nastavlja svoju uspješnu glazbeničku karijeru kao autor i glazbenik. Ove godine Mladi 6 mijenjaju ime u Slavonski dukati a na festivalskoj pozornici u sklopu autorske večeri pridružit će im se brojni gosti: Krunoslav Kićo Slabinac, Boris Ćiro Gašparac, Stjepan Jeršek Štef, TS Zvona i drugi.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Već je netko pitao, ali...
Molim vas nek netko napiše tko sve nastupa u polufinalnoj večeri, ako nije tajna. Izgleda da na službenoj stranici je. EDIT: Dobio sam mailom odgovor od admina stranice pozeskifestival.hr da će na stranici slijedeći tjedan biti objavljena lista polufinalista. Last edited by Miha; 10-08-2007 at 23:28. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Evo ako nekog zanima detaljnije o Ićinom koncertu...(u jednoj pjesmi opet će nam Uvodić zapjevati... ![]() AUTORSKI KONCERT IVICE GRUJE – IĆE 30.08.2007. - Požega I. DIO KONCERTA • SLAVONIJO NA SRCU TE NOSIM (AUTOBIOGRAFSKA) • MISEČINO SJAJNA • PUKNI SRCE • EJ GARA GARAVA (GOST ŽELJKO WITOVSKY) • LAGANI BEĆARAC • JA VOLIM I ŽIVIM (GOST STJEPAN JERŠEK - ŠTEF) • OJ MLADOSTI MOJ NEVENE • ZA DOBRIM SE DIŽE PRAŠINA (GOST KATARINA GRUJO) • MOJ BAGREME NASTUP TAMBURAŠKOG SASTAVA „ZVONA“ SA TRI PJESME • AJDE DADO OŽENI ME • NOĆI BAJNA RECI MI • MI SMO ŠOKCI IZLAZAK DR. DRAGE RUBALE (NEKOLIKO RIJEČI O SLAVONSKIM DUKATIMA I SNAŠI, TE NAJAVA SLAVONSKIH DUKATA) II. DIO KONCERTA • SLAVONSKO KOLO (PREDSTAVLJANJE SLAVONSKIH DUKATA TE IZLAZAK MARIJE PAVKOVIĆ - SNAŠE) • MOJ JABLANE • DIKO LOPOVE • TO JE MOJ DOM • SVE BI DAO DA ME ONA VOLI (GOST BORIS ĆIRO GAŠPARAC) • KO' SE VOLI TAJ SE SVAĐA • VIRUJ MI DADO (GOST GRADONAČELNIK GRADA ĐAKOVA ZORAN VINKOVIĆ I BRANKO UVODIĆ) • MOJ GARAVI GOTOVO JE • NIJE NA PRODAJU (GOST KRUNOSLAV KIĆO SLABINAC) • SLAVONSKI BEĆARAC (SLAVONSKI DUKATI I KIĆO)
|
||||
|
||||
![]()
A jel' taj ''ićin koncert'' prije ili poslije ''polufinalne večeri'' ???
Uspomena na jedno vrime koje se nikad ponoviti neće... Last edited by zaim; 12-08-2007 at 18:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Bok!
Da budem iskren meni se njegove pjesme,nacin pjevanja i izvodjenja uopce ne svidja!A to ne znaci da ih drugi ne moraju slusati! pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
E to ja exeru pokušavam objasnit
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ajd ti meni strucno objasni to..ajde
Last edited by Svitac; 13-08-2007 at 07:18. Razlog: quote |
|
||||
|
||||
![]()
Ma probo ja, al' ne ide.Morat ću ja izgleda potegnit do Iloka pa s tobom u njeki podrum se zavuć.Tu se najbolje izglade stvari
![]()
|
||||
|
||||
![]()
moze . svi ste pozvani u ilok
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja ću svakako doći sa svojom obitelji(žena i kćer) u devetom mjesecu.Imam tu poznanicu(živi na Šokačkom brdu a Hercegovačka ulica
![]() ![]()
Način Prikaza | |
|
|