![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Meni je gust na skijanje u Baske Ostarije, pa poslije toga drito na janjetinu u Velebno ! Nema toga u francuskim Alpama...samo da bura ne odnese prvi snijeg...
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() Tko-što: janjet'na Komu-čemu: meni S kim-s čim: s kapulicom mladom ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
..ja obožavam zimu....kad mi je zima obučem jaknu,ak mi je još zima obučem malo deblju majicu ili džemper.....a kad mi je vruće skinem se do gaća i opet mi vruće....šta bi trebo još i kožu oderat sa sebe..... .................................................. .................................................. .... a i kad je zima onda su svirke većinom u zatorenim prostrima pa se na suho ne moraš derat ko budala |
|
|||
|
|||
![]()
meni je po zimi zima a u ljeti vruče..... ljeto ne volim zbog 2 stvari
1. komarci 2. muhe ubijaju.... nemoš živit |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
meni je draže ljeto, kad mi je vruće odem na bazene u kn. vinograde ili kod nas na jezero, doma imam klimu tak da nemam nekih problema s temperaturama iznad 30 °C. |
|
||||
|
||||
![]()
komarci po noći, a muhe po danu... lijepo su rasporedili dužnost
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...samo žabe krekeču,a komarci grizu
opet nema šarana mome mamcu blizu........ |
|
||||
|
||||
![]()
evo ga opet. idemo prema 35 stupnjeva. kažu da će potrajati danima.
![]() izvadite tambure iz auta, da tutkalo ne popusti. živli ![]()
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 15-07-2007 at 12:06. |
|
||||
|
||||
![]()
Upravo se vratih iz Velike(čitaj Kamen-Ingrad) gdje boravih cijela dva dana.Bazeni, priroda, 'ladovina
![]() Mogu vam reći da sam pristojno izgorio(trčao za malom po bazenu).Zato slijedeći tjedan nikud ne izlazim.Zamračit ću stan, upalit klimu i uhvatit se foruma ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sad sam se vratio iz Sutinskih Toplica. Stao sam usput u Maču. Petko me okrijepio sa par gemišta. Malo je ostalo od jučerašnje Tamburaške noći pa je trebalo to riješiti.
Sad mi je super. Ohladio sam se iznutra i izvana. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hocu kiiiisaaa!!! Ako ima tako vruce dane ima puno posla (ne znam zasto ljudi uvijek dode kad ne mogu krenut zbog sunca!), ako ima kisa, imamo pauze. Mrzim taj vrijeme sad! Kako moze zivit cjeli dan u sunce?! I sutra bas toplije!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ma šta će ti kiša-----???
![]() ja jedva čekam 12. mjesec i snijeg i svašta....da kitim bor i jedem kobasicu i šunku i da mi dođe Djed Mraz.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pa da, ali za sad kisa mi bi bilo dosta.
|
|||
|
|||
![]()
....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To je najbolje vrijeme za pit cappuccino u sobi, sjedis i gledas televiziju ili razgovaras (stoever) i ne radis nista (ili nesto sto hoces unutra). To nije mogucnost kod nas ako ima sunce.
|
|||
|
|||
![]()
....kiša mi odgovara jedino kad moram učit....a kad je sunce jako onda mi se baš ništa neda....nit mi se spava nit mi se nešt radi....a kad je zima....e brate onda mi je super kad mi se onak uši smrznu vani na snijegu...pa dođeš kući popiješ čaja da se ugriješ...pa se zavučeš u topli krevet.....e to je uživanje...bar meni
|
|
||||
|
||||
![]()
A nema to sad. Samo oko 40° za sutra...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() Edit: malo zaboravih, dodju povremeno do kuća kad ima šljiva, drenjula itd...al to je s druge strane Gacke ![]() ![]() Last edited by zOnZi; 16-07-2007 at 10:04. |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|