![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nikad misam vidjela medvjed u divljini... Ali nije bilo prava zima ova godina... a imala sam drugi "sudar"...
![]() Ali divlje medvjedi nece ici blizu kucu, ljudi kaze, i miruje u zimi...
|
||||
|
||||
![]()
drugi sudar je sigurno bio lakši.
nije bilo ništa na tv-u i u novinama o tebi i medvjedu kao kod prvog sudara. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ja ja...Ne ponovilo se... ....Voljim da gljedam medjed iz daljeka...Lipa j to životinja, al neka njega u šumi...
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ne voli medo slusat hrvatski folklor,trebala si mu ožežat neki sevdah,mozda je dosao iz Bosne!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Svi sakriju u 38° ...
medvjedi i ljudi ![]() ![]() (Jucer je bilo negdje u hrvatskoj oko 50°!! To je strasno! Termometari ce explodirat!) Ali za pauze preferiram moju hladnu sobu i jedva cekam do oko 6 sati kad je malo niza temperatura... Trebamo jos jedan smajlic... mislim da znate kakav...
Gň n'éirí ad bodhair libh - May the road rise to meet you. Last edited by MaRu; 20-07-2007 at 12:31. |
|
|||
|
|||
![]()
stvarno je prevruce... ja sjedim za kompom i gledam televizuju po cjele dane i ventilator mi puse i jos je vruce... uzmem tamburu da malo sviram al vraga 10-ak min i sav sam mokar... koma... a drugi tjedan se ide u italiju sviram 2 koreografije 4 intermeca i plesem liku... umrijet cu...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ovo vrjme fakat nije normalno.... tek poslje 7 je za zivjeti....sjedim i znojim se........ da vas pitam kak bi se vi obukli da morate sa na gazu? optimalno bi bilo u boksericama i s velikom hladnom pivom......
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Idem ja u Sjevernu Njemacku sutra, tamo isto je vruc ali nema 40° tamo... hvala bogu!
|
|||
|
|||
![]()
cijeli sam tjedan bio u labosu....
prvo mi 19°C,pa odem u drugu prostoriju, a tamo 43°C...!!! ...užas....sviranje po ovakvom vremenu sliči kolektivnom samoubojstvu.... |
|
||||
|
||||
![]()
Sutra pratnja od 14-18 ,izgorjet cemo na suncu ,bit ce 40 stupnjeva
|
|
||||
|
||||
![]()
ma nebudemo dugi ljepo sam zamolil mladenca dva mala crnca koji nam budu puhali s lepezama oko nas i našel ih je u pol cjene kaj češ bolje
![]() ![]() ak se pokažu uzimamo ih u bend
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ak budu dobro puhali dam im svoj tal!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja se danas vratih iz Posušja,Hercegovina.Imali smo jučer svirku na sv. Iliju kada je tamo, kako oni kažu dernek a po naški - kirvaj.Uoči puta nas je drmala gadna psihoza glede vrućine jer je valjalo prijeći cijelu Bosnu a po najgoroj vrućini(10-17).Bili smo kao ''vod pred strijeljanje''
![]() ![]() ![]() A tek navečer - milina. Nazad smo išli odmah poslije svirke, oko pola pet, tako da smo za 'ladovine prošli dobar komad puta i oko 10 stigli doma.U hladovinu stana svog.Upalila se klima i utonilo u duuuubok san.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]()
ma nemreš čovjek vjerovat neki frajer je crncima ponudil veću lovu da otiđu brat pamuk za veću lovu i odjebali su nas mislil sam da budemo umrli a i i dugog sam razocaral
![]() a sad ozbiljno do kad ljudi ovak, mislim da bi trebali cjenu pratnji na vjenčanje dić za 50% dok su ove vrućine ![]()
|
|||
|
|||
![]()
po ovakvom vremenu sviram pratnje za milijun novaca....
![]() ![]() ![]() užas...živi se jedino po noći.....a danju se ne može ni spavat.... |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|