![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
![]()
c/p sa mog fejsbuk profila :
Prenosim par folklorno-tamburaških obavijesti : KUD Koprivnica treba basistu i kontraša za festival u Albaniji od 10.-16. 05. (grad Vlore) ; također KUD Januševec treba basistu ili kontraša (ili oboje, nisam siguran) za vikend u Mađarskoj od 18.-20. 05. kolege tamburaši ako znate nekog tko bi to mogao odraditi molim vas prenesite ili javite meni pa ću ja dalje onima kojima je to potrebno.. hvala i do slušanja
|
||||
|
||||
![]()
"Sviraj svirče drmeša", godišnji koncert Folklornog ansambla "Ivan Goran Kovačić" iz Zagreba
Zagreb, Dom HV-a, Stančićeva ulica 4 19.5.2012. u 19.30 sati (DANAS) Karte se mogu kupiti u sjedištu Društva: Opatovina 11 radnim danom od 8 do 15 sati telefon: 4813 321 te prije koncerta na blagajni dvorane (mislim da su po 40 kuna) ![]() detaljnije na: http://www.facebook.com/events/285363714884864/ Last edited by _maestro_; 19-05-2012 at 10:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Vidim, aktivan je ovaj dio foruma pod nazivom OBAVIJESTI.
![]() Zadnji post (ovaj iznad) je objavljen prije skoro godinu dana... Pa evo da malo apdejtam, obzirom da je došlo vrijeme za novi godišnji koncert mog ansambla. Evo podataka: 20. travanj 2013 19:30 do 22:00 Dom Hv "Zvonimir", Zagreb godišnji koncert FA "Ivan Goran Kovačić" Link na Facebook stranicu događaja |
|
|||
|
|||
![]()
Karlovac, kazalište Zorin dom
30.04.2013., utorak od 20:00h Svečani koncert Folklorne družine VUGA i promocija novog CDa 'Dođi drugo na divane' gosti: Singrlice FA Matija Gubec klapa Furešti Grofovi After party u Kazališnoj kavani uz Grofove. https://www.facebook.com/events/545848385467881/
Način Prikaza | |
|
|