![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
bok ljudi,di da odem van na živu muziku (tamburaše) u zg i okolicu.ak neko zna di i kad.znam par mjesta al da cujem ostatak ljudi možda znaju nešto kaj ja ne
|
|
||||
|
||||
![]()
Imaš Svaki Četvrtak odličan TS "Milenij" u "Petici" kod St.doma Stjepan Radić, zatim, svaki petak ili svaki drugi, TS "Sad ili Nikad" u "Urbanu" na Kennedyevom trgu ima još mjesta...al sad ti je polako kraj sezone...
|
|||
|
|||
![]()
Imaš na Jelenovcu svaki petak Šarmere, svakim danom osim pon i ned u staroj vuri na gornjem gradu su cigichy, također u calistu = cigany, petak i subota (nisam ziher) u guštima sitni sati (al to je fenci restoan), od četvrtka do subote u podrumu movie puba sviraju tamburaši po stolovima.
To je sve kaj ja znam
|
||||
|
||||
![]()
kako sam i pricao ranije, a ocito ljudi zaboravljaju
![]() Serbusi sviraju svaki utorak i nedjelju i Lidu na jarunskom jezeru i cetvrtkom i petkom u Ivici i Marici u tkalci (samo za ljubitelje instrumentala kojih decki sviraju masu)..toliko ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tamburaški narode i svi oni koji uživaju u zvucima tambure, večeras (daklem subota 17.11.) od 21h Banda odabrana u Movie pubu RESTORAN...do negdje 3h smo tamo!
|
||||
|
||||
![]()
Slavonska noć u Movie pubu?
![]() ![]() Siguran sam da će bit veselo (pogotovo ak će ekipa doć proslavit Hrvatske plasman na Euro)! Kol'ko sam skužio Zvonce sad svira s vama pa ga pozdravi od Savskih Valova...
|
||||
|
||||
![]()
U petak 11.01.2008. Graničari u pivnici "Kasina"
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Jel bio netko? Osim mene? Da malo prokomentiramo...
![]() Što se mene tiče: ODLIČNO
|
||||
|
||||
![]()
Na Savi u Petici valjda svake srijede sviraju Romski tamburaši. Ova im je valjda bila prva. U sastavu imaju bas, kontru, uno basprim, harmoniku i violinu. Pjevaju/pevaju samo romske stvari. Barem je tako bilo prvi set. Idite, vidite, poslušajte...
|
||||
|
||||
![]()
mogu mislit kako to zvuči
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
U Slavonskom Brodu 14.11. nastupa folklorni ansambl Lado s početkom u 19:30.
Cijena ulaznice je 60 kn a za goste koji su eventualno u nekim drugim ansamblima ili smatraju da bi trebali imati poreznu olakšicu bi trebali platiti samo 35 kn. A možeš se jednostano i prošvercat ![]() ![]() Znam da ovo ne spada baš tu ali bit će i tamburanja.Zbog manjka adekvatnog threada stavljam ovaj post u ovu temu. |
|
||||
|
||||
![]()
Ako sam dobro informiran veceras su Svirci u Pivnici http://www.new.facebook.com/home.php...6829666&ref=nf
a po nekim saznanjima ako odete malo preko puta ( ni slučajno u navalis ) u Alfu, tamo je Graničar. Sad sam u dilemi gdje ići? ma, i u pivnicu i u alfu ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
u velikoj gorici u pivnici posavina sviraju često t.s. Svibanjska noć,pa ako te put nanese dođi
|
|
|||
|
|||
![]()
U ovu subotu, 15. 11. u restoranu Croatia hotela Porin (Sarajevska 41, kod Ranžirnog kolodvora). Sviraju Prijatelji. Ulaznica je 250 Kn.
|
||||
|
||||
![]()
danas navećer 15.11. u Ivaniću birc "klet" v.kavaliri
|
||||
|
||||
![]()
Umalo da nisam zaboravio!
VEČERAS 16.11.2008. U SALI BARUN U SLAVONSKOM BRODU (KOD CRLJENA), VELIKA HUMANITARNA ZABAVA ZA KOLEGU SVIRAČA OBOLJELOG OD KARCINOMA. OD 20.00 SATI NASTUPAJU: - BERDE BAND - MAHHERI - ZDENAC - BLITZ BAND - GRANIČARI - GREGA BEND - ŠOKAČKI CVIT - MIX BAND - ZORA - BRAVO BAND - SVIRCI - LA BOEM - ORKESTAR ZA SRCE I DUŠU - VAROŠKI BEĆARI - BREND - KRIJANI - ONIKS - BRISTOL - BEĆARSKO SRCE - VALENTINO - ŠIROK ŠOR MOLIMO VAS DOĐITE U ŠTO VEĆEM BROJU I PODRŽITE OVU AKCIJU. ZA SAMO 20 KN MOŽETE SLUŠATI PREKO 20 BENDOVA SA OVOG PODRUČJA. SVI IZVOĐAČI SE ODRIČU SVOGA HONORARA, PA ČAK I HDS-ZAMP!
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Šteta što ne mogu ići,ali ovo stvarno vrijedi otići pogledat... Svaka čast organizatorima... |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ŠOKADIJA BAND svaki petak u bistrou ART PLAY, Ilica 500.
|
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|