![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
![]()
Pokrećem ovu temu, ustvari obavijest za sve članove foruma da mi ne šalju više na PP razne zahtjeve da im promijenim korisničko ime, naslov teme, da preselim temu i štajaznam šta sve ne...
Ja od sredine 2009. godine nisam administrator na ovom forumu i nemam ovlasti za takve radnje. Moje su ovlasti iste kao i u svakog člana foruma s više od 100 postova. Obrazloženje: Zadnjih nekoliko mjeseci nisam svakodnevno na forumu, pa kad se logiram nakon nekoliko dana neaktivnosti OBAVEZNO u svom inboxu nađem nekoliko poruka sa zahtjevima za raznim administratorskim intervencijama. I to traje eto već više od godinu i pol. Počinje me lagano smetati, te sam stoga otvorio ovu temu. * * * Možda je problem u tome što više nema nikoga (vidljivog) na forumu s naziovom "administrator", pa se ljudi ravnaju prema staroj situaciji. Zaključak: Svi koji nose naziv "super moderator" mogu odraditi većinu takvih zahtjeva, a treba li netko nešto konkretnije, vlasnik i superadministrator foruma je korisnik pod nickom Vedran, pa se njemu obratite za pomoć. Ako ništa drugo, sigurno je susretljiviji nego što sam ja prije bio. ![]() Mislim da na ovaj post ne treba odgovarati niti počimati raspravu, to je samo jedna obavijest da se izbjegnu buduće zabune kakvih je bilo na desetke u zadnje vrijeme, pa molim moderatore da se zaključa ova tema. Dakle za upite oko takvih stvarčica potražite moderatore na linku: http://www.forum.tambura.com.hr/showgroups.php Hvala. |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|