![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Javi se Hristi, ja narucio od njega dvije takve, iskreno neznam od koga on to nabavlja ali ce ti on sve reci
|
||||
|
||||
![]()
http://i168.photobucket.com/albums/u...x/DSC02393.jpg To je slika od prve
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
koje je naj bolje rjesenje da ne smrdi?
|
|
||||
|
||||
![]()
komad kad cu ga praviti...ili kad bude gotov
I kakvo ulje koliko dugo...etc. |
|
||||
|
||||
![]()
a sta za poslje kad je gotovo...znam da se bas nemoze kad se brusi
|
|
|||
|
|||
![]()
a da jednostavno kupiš
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Kupiću ti trzalice, šej-haj..."
![]()
|
||||
|
||||
![]()
pa trebaju i ljudi koji prodaju da im ne smrdi...onda nebi nitko kupijo
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Koju god da sam ja kupio nijedna nije smrdjela, čak i kad je ja napravim ne smrdi...
![]() Imaš u Novoj Gradiški kod nas Stage Rock Music Shop ima trzalica razno-raznih od roga. Košta 50 kn...Pa ko hoce nek se zaleti u Gradišku. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
do gradiške mu je malo predaleko... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
VI samo mene izazivate umejesto da mi pomognete
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...pa circa, imaš tutorijal na forumu, na gmailu...uzmeš staklo i uglačaš da klizzzzi!
![]() ...a kad sledeći put posetiš domovinu...trk po trzalice, to ti je stvarno najbolje rešenje!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
![]()
ako mogu napravit zasto bi trosio
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tačno! Zašto bi spuc'o tolke kune na trzalicu?!...Nego, vidim, dobro ti ide....mogo bi ti i koju tamburu opraviti tamo, u Kanadi, pa mora da ima javora i drugde, a ne samo na zastavi onaj list...napraviš Bocana, Tormu, Kudlika...zašto bi se trošio...
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
![]()
hahaha...pa ako mogu drugi praviti zasto nebi ja mogao
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ovajjj, pa niko ne kaže da ne bi mogao, za to nemam tutorijal, al za trzalice ima...na starom gmailu...foto priča...sve jasno...
|
||||
|
||||
![]()
znam imam...poslo si mi prije...fala
|
|
||||
|
||||
![]()
Evo ja sam se jako ugodno iznenadio ovaj vikend sam bio s jednim kudom u Koljnofu u Mađarskoj pa smo išli razgledavat i Sopron (Šopron)....kad tamo na jednom trgu sve puno razno raznih štandova kad ono na jednom štandu sve puno rogova a bilo je i tralica razno raznih oblika
![]() ![]() Mi tu mučimo brigu s rogovima a tam ih ima na bacanje i koriste ih u razno razne svrhe ovaj frajer radi razno razne stvari od njih a imao je i cjelih pa da cjelu priču potkrjepim sa slikom... Mađarska 009.jpg
|
||||
|
||||
![]()
izrada ukosnica, češljeva i inih drangulija od roga spada u stare (izumrle) zanate. ne čudim se da se na tako nešto može naletiti samo na sajmovima...
|
||||
|
||||
![]()
sjani su i fini
![]() |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|