![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]()
Upiši u tražilicu litra
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() EDIT: Vidio sam na TV-u kako izgledaju pluća pušača, al' nisam vidio jetru alkoholičara. Nije da mi je žao, al' mislim da bi bilo fer aplicirati jednaku taktiku zastrašivanja i protiv budućih pušača i alkoholičara.
“Uz pjesmu mi se, evo, rodimo, uz pjesmu umiremo...” Last edited by Hrvoje; 28-08-2008 at 16:25. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
sve ove "kampanjice" protiv poroka su namjerno neefikasne, dakle licemjerne. idem sad zapaliti jednu. ajd živjeli... ![]() p.s. kakva je ovo diskriminacija? nema ni jednog smajlića sa cigaretom. ![]()
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 28-08-2008 at 16:31. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
fala hrvoje.
ovo je dopuna mog prethodnog posta: dakle, idem zapaliti JOŠ jednu. nek država zaradi. tvornička cijena ronhila je 2-3 kune. ostatak ide u državni proračun. očekujem nekakvo priznanje od države jer joj punim proračun pretvarajući svoje u dim novce, i to one koje mi ostanu netto, nakon svih plaćenih davanja, odbitaka i prireza. ![]() s alkoholnim pićima je slično. lijepi su to novci kad se sve zbroji i ne vjerujem da netko "gore" zaista ima iskrenu namjeru ugasiti takve izvore prihoda. barem dok se ne dokaže da liječenje pušača i alkosa od boleščurina izazvanih tim porocima košta više od ukupnog pritoka novca iz poreza na alkohol i cigarete. (e sad mi treba smajli koji broji šušku) ![]()
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 28-08-2008 at 17:25. |
|
||||
|
||||
![]()
@hrvoje: meni je ovaj, iako ne pušim, zgodniji,
![]() @maestro: neki dan smo pekli rakiju, 100% domaću, čistu šljivu, i kad se sračuna sve, šljiva, drva, kazan... izađe 13 kn po litri.... a "decil" vodke je oko 10 kn u trgovini... dakle, sve je jasno.....
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vidim da je tema vrlo aktualna na forumu, pa se ispričavam što prije nisam reagirao na ovo jer jednostavno nisam stigao.
Ovo je potpuna besmislica i jednostavno nije istina. O vlastitom primjeru pričam, a i svi, koji me malo bolje znaju, će sigurno to i potvrditi.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Kao što sam već napisao, ovdje nema općih pravila.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
zaboravio sam reći. jednom smo se na svirci previše napili. poslije tog smo prestali.
tih. miran. pomalo krvoločan. Last edited by tihoos; 29-08-2008 at 08:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Nemoj mi samo pričati o broju gaža jer ću te gađati s 2-3 piva, gemišta ili nešto drugo.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ali čini mi se da se lakše navučeš na cugu pijući konstantno pomalo.
nisu tu potrebna nikakva teška opijanja i padanja pod stol... easy come, hardly go... jedno jutro kad se probudiš i počneš nervozno nešto tražiti po kući, nešto za popit... eto belaja.
|
||||
|
||||
![]()
štovani kolega maestro, potpuno si u pravu, kao i uvijek.
![]() petre. postoje papirnati dokazi za ono o čem pričam.
|
||||
|
||||
![]()
i ja se slažem s maestrom... dok piješ malo po malo i konstantno tijelo ima postiže sve veću toleranciju prema alkoholu i nekon nekog vremena 5 pivi ti je malo(ili slično)...
|
|||
|
|||
![]()
...i tako se uništava imunitet, i onda nakon nekog vremena ti je dovoljna mala količina alkohola da budeš pijan
|
|
||||
|
||||
![]()
To o čemu pričaš je otkazivanje jetre.
|
||||
|
||||
![]()
Ovdje u OS je jedan od poznatijih bendova raspo zbog cuge, čak ni ime nisu htjeli više zadržati...
|
|
||||
|
||||
![]()
koji to?
Način Prikaza | |
|
|