![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Brijem da je pershin htio da to ostane obavijeno velom tajne, da ne ispadne da ogovara tu po forumu...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ajoj
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
možda ga boli moja glupost jer ne znam koji se to band raspao zbog alkohola. znam da se raspao njegov bend, tj, podijelio, zbog ljudske gluposti, a ne zbog alkohola.
|
||||
|
||||
![]()
Slučajno sam skopal ovu temu pa lijepo molim ako bi netko od moderatora mogao spojiti ovu temu s "Alkohol i tamburaši", btw, di je zaim, fale mi njegovi dugi, sadržajni i zanimljivi postovi.
|
||||
|
||||
![]()
Cigare sam ostavio,ali alkohol niposto!Ako jos i alkohol ostavim onda mogu ici u...onda necu vise znati svirati
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
-eee,tesko je bilo,ali sam naterao sebe,bilo je to 20.05.2006.
|
|
||||
|
||||
![]()
evo ga i moj poslednji biser sa svirke za sad,sinoc dok smo svirali picimo mi ko pravi jedno dva sata bez pauze pa ajde da narucimo pice od konobara ode bas primas do njega (sto je i logicno sto bi konobar dolazio)i naruci a ovaj seo i pije pivo 45 minuta i gleda i u goste i u nas,ja popizdim i odem za njegov sto i uzmem njegovo pice i popijem i pred njim i gostima kad je lik puko -jebem ti sunce mal se nismo poubijali
|
||||
|
||||
![]()
Svaka čast, Pejine! To je jedna od stvari koja me zna pošteno razjebat na svirkama, ignoriranje od strane konobara, šefova i šefića sala i slično... Jebiga, valjda liječe ljudi komplekse na tamburašima, tj. neki od njih... Ima i normalnih. Bravo na ideji i na provođenju iste u djelo!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ne sjećam se da je bilo tema o konobarima i tamburašima... čudno, jer bi se našlo podosta materijala. definitivno je da postoji nekakav animozitet između dotičnih profesija, koje su osuđene na suradnju.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Pogotovo kad umesto bakšiša konobarima gosti ostave sve do zadnje pare muzici ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
pokazi mi staze njene prolaze skrivene. da je nadjem i upitam dal'misli na mene. Last edited by Vedran; 25-06-2009 at 17:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Prije par godina smo na Dane vina nosili svoje piće...strašno
![]()
|
||||
|
||||
![]()
mi se dobro slažemo s konobarima. naleti tu i tamo neki manijak, al, uglavnom je sve ok.
|
|||
|
|||
![]()
mi uglavnom slabo cugamo na svirkama, mada je u proslom vremenu bilo ohoho razbijanja pa i povracanja po publici, ali sad stariji-pametniji pa svodimo to na normalnu meru..
uglavnom vise uopste ne pijem po svirkama, posto se od umerenog alkohola onervozim, i posle mi sve smeta, a treba svirati i uveseljavati narod... mada se secam jedne svirke od pre 3-4 meseca kada smo svi valjda dosli pod jakom zeljom za alkoholom, i tu je bio totalni kraj, samo se secam komentara sefa sale koji je objasnjavao gazdarici kafane stanje sledecim rečima: -ovi( misleci na goste) su dosta popili, a al šta su ovi( pokazujuci glavom na nas) popili.... |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Toliko |
|
|||
|
|||
![]()
o da, i sad nam taj kolega vuce partizanski nadimak - Fontana...
|
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|