![]() |
|
||||
|
||||
![]()
npr. Ekonomija FAX
stigne li se svirati, učiti i zezati???
|
||||
|
||||
![]()
Još nisam dost star da ti mogu dat savjet , al znam dečka koji je završil medicinu u roku , a uz to sviro po gažama i još puuno toga ....
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Ja sam, recimo, završio četverogodišnji studij za tri i pol godine, a gažama sam si uspio kupiti dva automobila i oba ih razbio ![]() Stigao sam i proputovati cijelu Europu za vrijeme studija. I uvijek sam osim mojih tamburaša imao bar još jedan rock/heavy band ![]() ![]() BTW, diplomirao sam na temu "Hrvatska narodna glazba i glazbala". Nitko nije rekao ni "a" na obrani ![]() ![]() ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by longee; 31-01-2007 at 21:26. |
|
||||
|
||||
![]()
E, da, kaj si završio? Znam da si spominjao negdje Filozofski? U kojem gradu i koji smjer?
E meni je žao da nisam više putovao kad sam imao šansu, eh... Tad je bilo vremena, al' nije bilo love... ![]() Nadam se da ću što prije i ja postati jedan od tamburaša s diplomom, da ne bi krivo mislili, nije me tamburanje kočilo u studiju, nego sad zbog posla nemam baš vremena za učenje pa nikako da položim taj "final exam"... Al' definitivno se može kombinirati fax, svirke i zezanje... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() Jedini koji je polagao Glazbenu kulturu kao ogledno predavanje s gitarom. Ja mislim i prvi i jedini ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma da? Ti si učo? Zakon!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
daleko je veći problem raditi puno radno vrijeme i svirati gaže.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ja stignem i svirati i učiti, ali jedan pavaroti ne stigne ni učiti, ni svirati
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam moral zbog faksa i doosta vremena trosenog na probe (tj, sami dolazak i
odlazk na probe) odustati od sviranja u bendu. Nije problem "polagati ispite" i svirati, nego drzati prosjek o kojem ti ovisi stipendija (i sve ostalo) i svirati! Kad cujem temu : faks + tambura = najezim se Da nebude sve tak crno ja sam konstantno zamjena i sviram kad sam god doma... (vikendom) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ja studiram, Ekonomiju, i vrlo aktivno sviram, bez problema, jest da ću s malo produžit faks, al ima vemena....
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam eto pri kraju s 3. semestrom i sve kolokviro
![]() ![]() Kako vas vecina veli, sve se stigne. ![]() Ucim prek tjedna u Zagrebu u domu, jer prek vikenda uvjek neka gaza, cesto uleti i preko tjedna. Jedino mi zao sto nema nis probi ![]() A jebiga, takav je zivot nas student+svirach-a! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja isto studiram, jest da me malo svirka koči jer sviramo svaku nedjelju pa mi je nedjelja ponedjeljak, ali ko ga jebe...završit ću ga!!!!
tko kaže da se ne stigne laže, jer mi je i prvi učitelj( neznam koju titulu da mu dam) a i drugi završio fax!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
3 semestar? kak je prosla terma? A cuj, svako nekak kombinira, meni je to malo bilo zajeb, al opet to su moje komodacije... sam sam si krif
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Vidim da nisam samo ja sa strojarstva. ![]() ![]() Sretno na faxu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
e bok.ak ces ga malo produzit,znaci da i nije bas sve u redu.ocito ima neki problem.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ajte vi strojari u FSB klub, pa se tamo dogovorite oko kolokvija i ispita.
![]() dopuna, da ne mislite da ozbiljno prigovaram... pokušajte sastaviti FSBend "Šarafi" ![]() ![]() pozz kolege...
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 02-02-2007 at 22:51. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo, da i ovu temu dignem iz mrtvih... Kol'ko ima tamburaša (i tamburašica) na ovom forumu koji ujedno i studiraju i kak im to ide jedno s drugim?
Za one koji ne znaju, ja sam diplomiral engleski i češki na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Uspješni sam predstavnik i sudionik Vladinog programa "S faksa na burzu"... ![]() ![]() ![]()
Način Prikaza | |
|
|