![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E ovo volim na svirci...
![]() Uvijek se govorilo kak su tamburasi (sviraci) okruzeni zenskom populacijom? E sad, ja bi htel cuti vase misljanje o tome, ako nije previse privatno!? ![]() Jel imate vi kakva slatka iskustva s tim da vam cure "upadaju" i razvlace vas? Zanima me jel to samo tak kod nas ili se to dogadja i u ostalim dijelovima hrvatske? ![]() ![]() ![]() Edit: Oprostite cure tamburasice, ovdje sam mislil i na vasa iskustva! Ispricavam se...
|
||||
|
||||
![]()
ja volim kad me lijepe tete navlace
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() daklem, osim toga što sam na svirkama najviše volio pauze (to sam se već prije izjasnio) uvijek mi je bilo drago kad bismo počeli svirati neku stvar koju dugo nismo.... ono, sviraš redovnu gažu koja traje godinama, s istim bendom, na istom mjestu i sve to. onda se dogodi da manje-više sviraš istih stotinjak stvari, istim redoslijedom u istim setovima i sve postane dosadna rutina.... e, i onda primaš počne neku stvar koju nisi svirao godinu - dvije. to volim. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() e vidis, gitara cesto pali, al onda si ugrozen - sve bi na jednoga a on bogcek nemre sve sam! Ja velim, sto vise to bolje - onda su svi sretni i zadovoljeni... ![]() (cure nemojte zameriti ![]()
|
||||
|
||||
![]()
sta se ispricavas?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() A kad vam dodje stara ekipa ili pajdas na svirku, je pocastite s (barem) jednom pjesmom od srca? To je uvijek bil jako lijepi dio svirke... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() A inače na svirci volim kad nas ljudi kojima sviramo slušaju... Banalna stvar, al' nekad me stvarno živcira kad ti sviraš, pjevaš, a ljudi te ne doživljavaju pa se pitam "koji ste k.... uopće zvali tamburaše, mogli ste uzet liniju i puštat si CD-ove" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ko ni ja... kad sam bio tvojih godina
![]() čak ni plesati ne znam ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Isto volim kada netko naruči neku dobru pjesmu koju nismo dugo svirali ili je ne sviramo često, a svi iz benda je volimo (npr. nekih takvih prigoda kojih se mogu sjetiti je kad su nas tražili "Milov'o sam garave i plave" i "Već odavno spremam svog mrkova")...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hm, dakle, pošto sam prozvana (kao dio Koka i dio žemske populacije s tamburom u ruci...) ... pošto smo uglavnom svirale za svoje društvo i poznate ljude, ne idemo po gažama, ne mogu reć da smo baš skidale macane pogledima ... a bome ni oni nas ... dobro... nađe se tu "onaj" koji ti se sviđa, al njega vidiš i mimo sviranja ...
meni je bolje kad ja odem slušat i gledat tamburaše bez da i ja moram svirat ![]() ustvari, šta ja pričam, ma ne gledamo mi dečke, ne bi mi ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mislim da je san svakog tamburasa da ode na gazu gdje ce ga ljudi obozavati i slusati i gdje ce im tih par sati biti centar svijeta, odnosno gdje ce se ljudi zabavljati uz tebe, dobro se osjecati, nece te tlaciti koliko si na pauzi, na kraju gaze se nitko nece vjesati po tebi a onda uz sve to jos i otici kuci sa gomilom para!
Rijetko JAKO rijetko ![]() ![]() I to je ono sto volim na gazi!
|
||||
|
||||
![]()
iako je se na temu toga rečeno u to smislu al ja volim kad ljudi cjene tebe ko svirača i poštuju to kaj radiš a ne da te omalovažavaju i kad je ekipa za akciju tj. vesela odma ti je ljepše svirat i daš si više truda a najača stvar je ak je cjeli bend ufuran to jest kad su svi dobre volje pa bilo bi logično da se i kuže međusobno pa to ispadne
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
volem kad ima puno cura da gledam,da ne bude dosadno. to najvise volem
|
|
||||
|
||||
![]()
što je rekao Zonzi za gitaru, meni se je uvijek razbilo o glavu! ja sa faxom na izletu i mažem po gitari u busu, a mala neka oko mene i kita, ništa, jer sam morao svirat!!!! Užas
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To me podsjeti na ono:
Quote:
![]()
|
|||
|