![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ja sad došao sa pratnje na kojoj je bilo pola ljudi iz srbije!! fala bogu pa smo malo promjenili repertoar! Sviralo se tipa: berem grožđe, livadica okolo jasenje, obraše se vinogradi, kopa cura vinograd, jelo jelena (što mi je sa bogdanovog koncerta predobra izvedba), itd....uglavnom jako dobro
|
||||
|
||||
![]()
ma jok.. to je bilo od curine sestre momacko, a cura mi nije bila tamo, spavala je
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
momacka od curine sestre..cudni ste vi svi meni malo..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
LOL DJEVOJACKA SAM MISLIO.ma isto sranje...
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nenene, veeeeeeelika je razlika, stari moj.... Jaaaako velika...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ma Lol Uglavnom Netko Se Zenio S Nekim!
A Dobra Kuma Bilaa Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sta Bi Joj Radio............. |
|
||||
|
||||
![]()
Ovo što ću sad napisati nije direktno vezano za nešto konkretno što volim na svirci, ali zastanete li ikad i pomislite koliko mi tamburaši (čak i više nego drugi muzičari "strujaši") imamo raznih doživljaja i iskustava sa svirki... Nisu uvijek lijepa iskustva, ali definitivno mislim da što se toga tiče imamo mnogo zanimljiviji i bogatiji život od nekog tko samo ide na pos'o, gleda televiziju i druži se s familijom i spava...
Znam, ja sam još mlad i nisam se toga zasitio, a vjerujem da dođe vrijeme kad je čovjeku dosta svega i tambura i pijanaca i gazdi i natezanja oko gluposti... Maestro je spomenuo neke bivše tamburaše koji su visoko pozicionirani manageri i imaju vel'ke plaće. Ne mogu sa sigurnošću tvrditi, al' nekako mi se čini da bih i u njihovoj poziciji odsvirao tu i tamo neku gažu kad bih našao vremena... Naravno, ne zbog love (koja njima ne treba, imaju je dosta) nego baš iz gušta, druženja, zajebavanja i sviranja s frendovima... Ako neki manageri mogu igrati golf, tenis, squash... Zašto neki ne bi svirali gaže (to im je ispod časti? ![]() Uglavnom za sebe mogu reć ovo - "igral bum i igral bum do smrti, tu navadu ne bum dal zatrti" - sad hoće li to biti na finim (ili manje finim) gažama, doma za svoju dušu ili negdje drugdje - ne znam...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
upravo to i jest tema topica "je li vam neugodno..."; gdje se i spominju ovi manageri.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ma nije to utopija. ja imam volju i namjeru, nemam novce.
netko drugi ima novce, nema namjeru... možda se nađe netko ko ima sve to i voila... nije nemoguće, nije utopija mislim, kako boško petrović ima svoj b.p. club, ja bi volio svoj m.p. club ![]() edit: a možda ulovim i zlatnu ribicu...
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 09-05-2007 at 14:53. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Volim na svirci... Klub...
![]() Ja volim na svirci kada te actually netko sluša. Odnosno čuje ![]() Al' još više volim kada neka bajna djeva protrči, a ja je pljesnem po dupencetu! Ah, meraka... ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fora mi je (iako me je to malo ljutilo prije i više sam to shvaćao kao uvredu nego kao kompliment) kad se ljudi iznenade da dosta dobro pjevam i onda mi nespretno udijele "kompliment" - "Super pjevaš, uopće ne izgledaš kao da znaš pjevati!"
![]() ![]() ![]() E, da, još nešto volim na svirci.... A to je kad s nama pjeva publika koja, pazi ovo, IMA SLUHA! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Neko bi pomislio da pjevaju " i kolcem, i lancem, i bokserom u glavu..." ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...ja volim kad se neka pjesma odsvira onak kak treba plus neki ukrasi u njoj,...i naravno da se dobro otpjeva....
...a sad općenito pitanje, možda je OT, za primaše na forumu: dal može tko odsvirati onaj drugi dio na Mađarskom čardašu kaj svira Jerry Grcevich? |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...da, al meni fali malo brzine i čistijih tonova
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
bas sam se sad igrao malo sa metronomom, i cini mi se daj Jerry ide malo brze od ovog sto si ti naveo
![]()
Način Prikaza | |
|
|