![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ma oni su tek nekih mjesec dana tamo tak mi ergy nest reko,, a to ti je sam pocetak radnicke ceste s desne strane vidit ces staklenu zgradu a na toj staklenoj zgradi pise peoples(ko bi reko)! ma stari men je tam predobro ono drukcije totalno i od petice i od svih tih mjesta di dojdes uredan a izadjes ono ko iz pusnice a i program je vec svagdi isti ovdje brate sjednes u separe ono i uzivas. pa onda izbor pjesama je meni isto dobar (sinoc bila stvar: sve dok dunav protice pa nisam je dvesto godina cuo)sve laganice a ono ima starijih stvari od lola ozvucenje je recimo za totalnu pohvalu,laganica svirkica ma ono ocjena cista petica..
|
|
||||
|
||||
![]()
El imaju dress code u Peopelsu? Prošle godine sam radio u blizini i nikad nisam vidio čovijeka bez odijela da tamo ulazi. Čisto da znam ak odem...
|
|||
|
|||
![]()
ma kaki dress code cisto kulturno odes odjeven al probat cu ja otic u cizmama i reklji da vidim bas oce mi sta reci..konobari su legende izbacivaca ni nema tak da nema problema ...pa mi slavonci smo kak god se obucemo gospoda kru te naranio nema za nas problema
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
svaka čast ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
SInoć sam bio u restoranu Waldinger u Osijeku...svirali Biće skoro propast sveta.....fantastično...
![]() ![]() mislim da su svaki vikend tamo ........... U restoranu "Müller", Križanićev trg 9 - Tvrđa, svakog petka i subote od 20 sati dočekuju vas u starogradskom štihu uz vrhunske tamburaše s Dunava, "Zlatni zvuci". U ponudi su vrhunska domaća jela spravljena baš onako kako su ih pripremale naše bake. Rezervacije i informacije na broj 031/20-47-70. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo bio i ja u tom fensy šmensi restorančiću peoples, ali sam došo u stan prije 12 a to mi se nije dogodilo dugo...dečki sviraju kako piše tamo na ''letku'' od 21:00 - 2:00 i sviraju super, ozvučenje super i oni su predobri. No, mi ušli tamo, a ono skoro prazno, ja neznam jel bilo 20-30 ljudi, skoro prazno, atmosfera kao na sprovodu, mi počeli plesat i pjevat malo a ljudi gledaju
![]() ![]() U pola 11 pauza........pa do pola 12, no sasvim razumljivo. Nije ovo Đakovo ni Tom-tom a nisu ni ljudi kao tamo niti prostor, to je više za opuštanje. Repertoar je raznolik, od tamburaških do Hladnog piva i ''Zimmer frei'' štu su super izveli ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
a jbg nije bilo ni u petici bolje ispocetka moramo dolazit pa ce bit ljudi ja nisam ovu nedilju mogo ucio sam al ak buudu opet ja dolazim nema sta..
|
|
||||
|
||||
![]()
ma bit će sad svaku nedjelju, barem su tako rekli .
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() eto još samo da saznam di ima neke ''tamburice'' ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
hehe pa đe ti to kontraš radiš pa imaš tolko para he da svaki dan van ideš ja bi isto tako svaki dan išo na tamburaše al studenetski život znaš kak je...ono,,
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
aa tako znaci to je za pohvalu,, nakon uspjesnih kolokvija u napad po kaficima samo ja nemogu jos iduci tjedan tek tam od treceg mjeseca,,,
|
|
||||
|
||||
![]()
U subotu tradicionalno čijalo perja u Lužanima (Brodsko posavska županija), kako sam informiran kratak program od 5 KUD-ova i nakon toga dernek uz TS Šokački cvit. Početak u 20h, od 22h pa nadalje veselje uz tamburaše.
![]() Lužani inače znaju jako dobro primiti svoje goste i vjerujem da se isplati otići tamo! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ŠOKADIJA BAND svaki petak u bistrou ART PLAY, Ilica 500.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bok! Zanima me gdje sviraju Dike!
Meni dana informacija kaže da sviraju svaku subotu u Županji u kafani Graničar. Molim da se jave svi oni koji znaju točniju informaciju! Hvala! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
bude tamburaša ali ne svaki vikend. preko zime nedjeljom a ljeti subota i nedjelja.
bude i dika ali ne baš svaki vikend
|
||||
|
||||
![]()
TS Herc svaki petak od 20:00 do 00:00 Pizzeria Kairos (Sesvetski Kraljevec)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ŠOKADIJA BAND svaki petak u bistrou ART PLAY Ilica 500 od 21:30-02:00 dođite i uvjerite se u dobru atmosferu uz dobru tamburašku glazbu. |
|
|||
|
|||
![]()
danas dyaco u peoplesu ja odo ,, kazali su mi da su tak sad stalno cetvrtkom,,od 21:00 sati,
|
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|