![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
zvuči super, ja sam bio prošle srijede i imali su 2 brača, bas, bugariju i harmoniku i sviraju baš sve, ciganske, slavonske, zabavne, bilo je baš super... to su neki cigani iz Novoga Sada.
|
|
||||
|
||||
![]()
eh, kad je već tema..
petak 11.04. Caffe Urban, Kenedijev trg Zgb, pokraj prometne škole, preko puta ekonomskog faksa od 23:00 do 03:00 moja ekipa (na razglas), spika slična kao u Petici na Jarunu. edit: sviramo sa harmonikom, pa da nebude razočaranja..
|
||||
|
||||
![]()
evo i nekih novih informacija
![]() ![]() romskih sviraca srijedom u petici na savi vise nema... umjesto njih sad je valjda neka narodnjacka vecer ![]() (vidjela sam plakat samo) cetvrtkom i dalje u petici na savi vas "milenij" ![]() a petkom u mr.jacku u stenjevcu (zapadni dio grada zagreba) decki iz sastava: "prava stvar" ![]() svake srijede i cetvrtka u restoranu "ivica & marica" tamburaski sastav "serbus" od 20h do 22h sa svojim kvalitetnim instrumentalima... ![]() dodite i uzivajte u muzici...
|
||||
|
||||
![]()
Ovaj Petak u Mr.Jacku u stenjevcu svira T.S. Svita
I onda više nema tamburaških večeri u Mr.Jacku u Stenjevcu, do daljnjeg...
|
||||
|
||||
![]()
jel ide neko tamo? možda ja dođem
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() a to mi je bas blizu ![]()
|
||||
|
||||
![]()
U pivnici u Sl. Brodu ovaj petak TS "ZDENAC"!
Zaime, rođo, đesi sve ove dane?!?
|
|||
|
|||
![]()
bog ljudi
evo ja imam jednu ideju da organiziram cigane na jednom stanu(salašu) pa me zanima šta vi mislite o tome.to bi bilo onako čisto za dušu(kako mi tamburaši najviše i volimo) |
|
|||
|
|||
![]()
mladi dukat,
ako si zainteresiran za cigane, javi mi se na sportbilly@net.hr pa ti mogu ponudit cigansku glazbu. pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
7. Ribarske večeri u Davoru
petak 01.08. - koncert šibenske klape Bonaca subota 02.08. - nastup folklornog ansambla „Sladorana-Kristal“ iz Županje, a nakon njih svira TS Ledina i TS Lađari Prošle godine je bilo super, a nadam se da će biti i ove ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sutra u Vukovaru na središnjem gradskom trgu -
Marina Tomašević i klapa Kontrada te Tamburaši za dušu ![]() http://www.vukovarske-novine.com/vijest.php?id=5195
|
||||
|
||||
![]()
alo ekipa .. svira koji band tamburaski di veceras u zg?
Stani malo kafanski sviraču, stani malo i ne sviraj više. Nek odmore tvoje stare kosti, s kolegama podjeli bakšiše... Noći su ti izrezale čelo, svaka noć je novu boru dala. Ujutro ćeš s taxistima kući i damama sumljivog morala.... |
|
|||
|
|||
![]()
Neznam točno kak se radi, vjerovatno i nije pre dugo... Piše na plakatu "Svaki petak - Tamburaši" PBZ zgrada u Radničkoj.
Neznam ko svira al ih je na plakatu sto!
|
||||
|
||||
![]()
ako vam fali tambura, onda posjetite Varaždin i Špancirfest. ja se upravo vratila, na 3 mjesta su tamburaši bili, a možda ima još koje mjesto kojem se nismo zatekli. od onih lošijih čiji "Moj lipi anđele" ne da bi otjero anđele nego bi jadni umrli od straha, pa do odličnih Careva. Eto, dečki, svaka čast
![]() ![]() ![]() p.s. sutra u 21h Pet tambura ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Par ljudi smo probudile, ali nitko nije znao! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hoće l' svirat svoj veliki hit koji se toliko tražio po forumu - "Momak stari"?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
....a šta se ti rugaš to ili ???....
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
koji su to tamburaši tjerali anđele? ![]() ![]() ak neznas kak se zovu, znas mozda di su svirali? |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|