![]() |
|
||||
|
||||
![]()
sljedeći bend koji nam dolazi zove se:
Leteće čakije, a izvest će pjesmu "koga moja čakija ubode" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
zašto pravite drame oko najobičnijeg lapsusa voditeljice. dešavale su se takve stvari i vrhunskim spikerima...
Bravo Maestro |
|
||||
|
||||
![]()
Dolazim do zaključka da je čakija jedina garancija da se nešto napravi kako treba.
|
|
||||
|
||||
![]()
uvijek bila i bit će
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
znači treba prešutjeti voditeljici kojoj se takvi lapsusi događaju svaki puta kada vodi festival,navodim primjer unazad par godina kada je umjesto imena mario vestić rekla mario vastić,i umjesto denis špegelj,denis špegelje....
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
a ako se to stalno ponavlja, onda je to problem onih koji je stalno angažiraju da vodi festival, jer ga ona sama očito ne može riješiti. |
|
|||
|
|||
![]()
bilo je i vrijeme da joj netko očita bukvicu,iako to možda neće utjecat previše na njezino odrađivanje posla kojim se bavi
|
|
||||
|
||||
![]()
Alo lektori, niste čiča Branka Uvodića primjetili kako nekoliko puta kaže da se uspješnost skladbi ocjenjuje preme "VRĆENJU" na radio postajama.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Mi smo nastupali u polufinalu u četvrtak gdje su nas najavili kao bend koji je trebao nastupiti poslije nas pa smo u prvi mah mislili da ne znamo brojati da bi se kasnije ispostavilo da je voditelj bio temeljito pripremljen !!!!!!!!!!!!!!!! Nije to sad nešto jako bitno ali u svakom slučaju treba na takve stvari obratiti pažnju !
|
|||
|
|||
![]()
nismo mi nikavi lektori,ja samo kažem da bi festival trebao voditi netko tko iole zna nešto o tamburaškoj glazbi,a ako stvarno ne zna ništa bar bi trebao znati pročitati ime izvođača
|
|
||||
|
||||
![]()
[
nismo mi nikavi lektori Pardon! |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
neka im branko uvodić održi seminar. on je prilično pedantan i uvijek zna što radi i što govori kad nastupa kao voditelj. ovo "vrćrnje" koje callahan spominje me iznenađuje. |
|
|||
|
|||
![]()
sad zbog ovog slova k neću moći spavati
|
|
|||
|
|||
![]()
mi smo u 8. mjesecu u brestovcu kod požege bili TS Prijatelji iz, čini mi se, Nove Gradiške...
|
|
|||
|
|||
![]()
... s tim da nas je tako odjavio. kada smo se popeli na pozornicu, voditelj nije niti bio da napravi bilo kakvu najavu. srećom, jasa je odradio njegov posao. ne patim od nekakvog najavljivanja, ali bar reci: "dečki, sami ste, riješite problem". a ne, mi se popnemo i gledamo što sad...
|
|
||||
|
||||
![]()
http://belko.gooforum.com/forum-bilj...inalis-t30.htm
Samo moraš paziti da nisi mlađi od 12 godina i da nisi trudnica. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nadam se da smo sve rekli o voditeljima i da će to doprijeti do nekoga tko o tome treba voditi računa.
Što se izvođača tiče, ne podcjenjujući nikog, ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pa nema tu podcjenjivanja...ili ti valja pjesma ili ne valja, pa kome se svid'lo kome ne...
imam i ja komentara, pa čak i općenito o samom festivalu, pa ću ipak to zadržati za sebe, a pretpostavljam da je 99% vas ovdije koji ste bili tamo i ove godine i proteklih godina, vrlo dobro upućeno u sve...
|
|||
|
|||
![]() Quote:
kako misliš il ti pjesma valja ili ne valja? tko je objektivno mjerilo za to? nekako mi se čini da je to subjektivno, nekom će se svidjet ićina, nekom patrijina, nekom od prijatelja... na festivalu mora bit za svakoga ponešta, što ja mislim da se ove godine na požegi može naći, baš ima sveg... ne bi o tom šta se men sviđa šta ne... al ima svega... a što se tiče iće i voditeljice, ona rekla krivu riječ pa ne zna svoj poso, jel onda znači da ni ića ne zna svoj poso jer je tamo u foršpilu odsviro krivi ton? |
|
||||
|
||||
![]()
zna se što publika najbolje prihvaća, i tako treba i pristupiti, a ne prodavati neku umjetnost na festivalu...
za jednu sam pjesmu siguran da će biti svirana na svim mogućim gažama, svadbama, momačkim itd....dok se za veliki broj pjesama tako ne može reći... a i kakvo je to mjerilo žirija koji odabire pjesme koje će ući u polufinale kad kažu "daj mi dvije tri laganije a ostalo samo nek bude veselo" ![]() ![]()
Način Prikaza | |
|
|