![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
![]()
Da ne otvaram dvije zasebne teme.
Prodajem dva "specijal" Ričkovićeva basprima. Iako osobno ne volim tambure nazivati "specijalnima" , tako sam ih osobno nazvao budući da uvelike odudaraju od standarda. ![]() Da vam ne pričam bajke, basprimove prodajem jer sam ih dobio u kompenzaciju. Cijena nije fiksna i dogovori su mogući, ali mi nikako nije hitno da ih dajem ispod cijene za takvu kvalitetu. Basprimovi se mogu bez obaveze pogledati i isprobati kod mene u Zagrebu. Prvi basprim je sviran, ali bez tragova trošenja i oštećenja, dok je drugi u potpunosti nov. Zaista lijepe tambure kakave ne možete dobiti nigdje drugdje za takav novac. Kada ih krenete svirati, oni "leptirići" u trbuhu će odraditi ostatak posla za mene. ![]() Njuškalo - Klikni na link: SPECIJAL A BASPRIM - MAJSTOR RIČKOVIĆ Njuškalo - Klikni na link: KOPANI SPECIJAL A BASPRIM - RIČKOVIĆ Sve informacije, dogovori i detalje na "private" ili a broj mobitela: 098/9336-297 Last edited by UrsaMajor; 31-10-2013 at 20:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Zaboravih, zahvaljujem na ponudama za zamjene ali imam već tambura dovoljno.
![]() Idemo dalje, BuMp |
|
|||
|
|||
![]()
BuMp
Nova cijena: Special A basprim - 2.600 kn Kopani special A basprim 3.400 kn Razmotrio bih i ponude za zamjenu budući da ih ima toliko. ![]() E prim ili A basprim |
|
|||
|
|||
![]()
BuMp
NOVA CIJENA: Special A basprim - 2.600 kn Kopani special A basprim 3.200 kn Mogući dogovori za kopani "natural" basprim, moguće zamjene za A basprim ili E prim... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ima li negdje možda na forumu nešto više o tom majstoru?
I imam veliku želju probati basprim al eto... Slavonija je malo daleko ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Evo ga pajdo ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Štuka
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pa prije bih u Zg stigo nego u Popovaču. A stvar je u tome da nemam prijevozno sredstvo
|
||||
|
||||
![]()
Imate pp
|
|
|||
|
|||
![]()