![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
![]()
Pozz,nova sam na ovom forumu,trebala bih note od bezobraznog becarca za bisernicu 1 ili 2 nije bitno.I mozete li mi reci kako se zove ova pjesma ,refren ide ovako: taj poljubac prvi pamtim jos i sad a bilo je ljeto i bio sam mlad...hvala unaprijed
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Zar se ne može nekako pri registraciji ljudima objasniti da im nije pametno registrirati se na ovaj forum samo da bi tražili nekakve note? Specijalizirani forumi, kao što je i ovaj, te momentalno baniraju radi ovakvih stvari (čitaj: spam), samo se mi ovdje još uvijek igramo nekakve "demokracije".
|
||||
|
||||
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
2.Trebam note - MA NEMOJ NAS ZEZATI 3.Bezobrazni becarac - Najveca idiotarija ikad napisana na ovom forumu ![]() Djete drago ajde prati zubice i ici brzo spavati da se ne ozljedis
|
||||
|
||||
![]()
nemoj biti tako nekulturan prema dami!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]()
E kad mi ti to kazes, evo z'mesta se ispricavam!
becarac, drmes, kolo, note, tekst |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|