![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Exeru, jel' u Iloku ljudi i loču?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ma tamo ti je već u zraku 0,8 promila.Pa pogle samo Exera(avatar) na šta liči
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Uspomena na jedno vrime koje se nikad ponoviti neće... Last edited by zaim; 13-08-2007 at 10:42. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Skoro će pet i ne voli uzimati na ulici bombone od čika kao što si ti
![]() Uh, to se mora vidjeti kakav je Ića spektakl pripremio ![]() ![]()
Uspomena na jedno vrime koje se nikad ponoviti neće... Last edited by zaim; 13-08-2007 at 13:21. |
|
||||
|
||||
![]()
a ja mislio bar 16 a nist onda
|
|
||||
|
||||
![]()
Evo popis pjesama i autora ovogodišnjih finalnih večeri (nema zasada ništa o polufinalistima)
VEČER TAMBURAŠKE PJESME - 01.09. 01.BORIS ĆIRO GAŠPARAC - Proživit ću i ono što nisam V.V. Škorvaga - V.V. Škorvaga - V.V. Škorvaga / K. Dražić 02.SLAVONSKI DUKATI ex Mladi 6 - Uspomena I. Grujo Ićo 03.STJEPAN JERŠEK ŠTEF - Slavonijo za te palim svijeću A.Homoky - N. Zuban - A. Homoky / Ž.Nikolin 04.ZVONA - Aoj, dada I. Grujo Ićo 05.ŠIMA JOVANOVAC - Sunce moje Šokadije B. Jovanovac - B. Jovanovac - B. Jovanovac / D. Špegelj 06.SLAVONSKE LOLE - Stavi mi na ranu sol F. Ivić - F. Ivić - M. Zbiljski 07.GAZDE - Zaplakat ćeš M. Bujanović - Ž. Krznarić - M. Bujanović 08.ESTAM - Stare bitange V. Blagec - D. Totović - T. Galić 09.MARIJA PAVKOVIĆ SNAŠA I SLAVONSKI DUKATI ex Mladi 6 - Šokica sam, cura garava I. Grujo Ićo 10.PATRIA - Slavonija moja J. Grcevich - D. Bačić - J. Grcevich / Patria 11.MILENIJ - Ima dado vranca dva Ž. Barba - K. Barba - Ž. Barba 12.LYRA - Kad oči sklopim M. Škoro - M. Škoro - S. Rudinski / Ž. Nikolin 13.LEO I TRENK - Naša ljubav od svega je jača A. Kazić Leo - Fayo - M. Vicković / B. Mihaljević 14.ZLATNA DOLINA - Zašto pitaš za mene V.V. Škorvaga 15.DŽENTLMENI - Ej, moje garavo K. Stipa Bogutovac 16.PRIJATELJI - Kad sam nekad bio gazda J. Ivanetić - H. Zovko - K. Dražić 17.ĐUKA ČAIĆ I SLAVONSKI DUKATI - Bože, oprosti mi I. Grujo Ićo - M. Pavković Snaša - I. Grujo Ićo 18.KRISTALI - Ostalo samo duše mi pola Ž. Krezo - K. Stipa Bogutovac - I. Nikolić Pranjkov 19.RAVNICA - Dunavom A. Homoky - Fayo - A. Homoky 20.SLAVONIJA BAND - Tvoje oči V. Smiljanić - V. Smiljanić - D. Vidović 21.ROBERT VOJVODIĆ BEKRIJA - Slavonija nek zapiva I. Brblić - D. Đukić Đuka - R. Vojvodić / K. Dražić 22.GARAVUŠE - Tamburice moja mila I. Brblić - I.Brblić - R. Vojvodić VEČER PJESME I VINA - 31.08. 01.DRAŽEN ZEČIĆ - Ne daj da te slome D. Zečić - D. Zečić - V. Didović 02.BARUNI - Ja se učim živjeti bez tebe M. Rus - M. Rus - M. Rus / Z. Domazet 03.JOLE - Kada lišće bude žuto P. Kozomara - S. Tafra - E. Botrić 04.MATE BULIĆ - Nema žena ružnih M. Mihaljević - M. Mihaljević - B. Mihaljević 05.SANDI CENOV I LEO - Kako ću živjeti bez nje M. Rus - M. Rus - M. Rus / Z. Domazet 06.JASMIN STAVROS - Ja sam kriv M. Mihaljević / J. Stavros - M. Mihaljević / J. Stavros - B. Mihaljević 07.ET - Sad idi, briga me Boytronic - Boytronic - Boytronic / S. Gleđa 08.VLADO JANEVSKI - Ruž sa tvojih usana V. Janevski - V. Janevski - M. Buljan 09.TUTTI FRUTTI - Pivo i tekila D. Pastuović Newera - D. Pastuović Newera - E. Botrić 10.MIRKO DOZAN - Nazovi V. Pisarović - V. Pisarović - M. Buljan 11.IXES - Tko zna kad B. Mihaljević - Fayo - B. MIhaljević 12.EMILIJA KOKIĆ - Kad se sjetim starih ljubavi M. Tomasović - E. Kokić - A. Valenčić 13. JASNA ZLOKIĆ - Kolo sreće I. Zlokić - S. Sagena - A. Valenčić 14.PRVA LIGA - Da sam tebe sreo ranije A. Homoky - M. Škoro - I. Murat 15.SMS I ELVIRA RAHIĆ - Za koga ove suze padaju S. Mujagić 16.IVICA SIKIRIĆ IĆO - Kruna od ljubavi R. Dvorski - R. Dvorski - R. Kazinoti 17.MARTA NIKOLIN - Čuješ li majko A. Homoky - Đ. Habel - A. Homoky / Ž. Nikolin 18.STJEPAN JAPARIĆ - Požego moja V. Bajt - V. Bajt - Z. Marjanović 19.ALEN NIŽETIĆ - Pismo majci A. Pupačić Pupi / A. Nižetić - A. Nižetić - A. Pupačić Pupi 20.TRIO GUŠT - Di si stari D. Marunčić - N. Ninčević - D. Marunčić
Želim ti sve, sve najbolje, bilo je lijepo biti tu, kraj tebe i s tobom dijelit' snove, dobri moj anđele, ostaj mi zbogom ne daj se, i hvala ti za sve divne godine. Last edited by kojot; 18-08-2007 at 11:54. |
|
||||
|
||||
![]()
evo konačno i popis polufinalista:
POLUFINALNA VEČER - 30.08 01.ŽELJKO WITOVSKY - Ja baraba i moj dida I. Grujo Ićo 02.ĐERDANI - Fališ mi, fališ šokice F. Ivić - V. Tančik - S. Marijanović Stipa 03.VALPOVAČKI ŠOKCI - Snaša G. Ivanović Lac - N. Maletić - Valpovački Šokci 04.DYACO - Nisam te htio voljeti D. Car - J. Mikić - D. Ergotić 05.SAD IL NIKAD - Sada ili nikada D. Tomašević - D. Tomašević - Sad ili nikad 06.SATIR - Marijana moje mladosti I. Ciprić - I. Olić - Satir 07.ŽETEOCI - Golubica da si I. Priman - S. Knežević - I. Priman 08.SANJA, TANJA I SRCE SLAVONIJE - Tvoje žice moja tamburice F. Ivić - M. Soldat - I. Hajduković 09.ARTEMIJA STANIĆ I LIKOTE - Ličanka (Velebitska vila) V. Dasović 10.MLADEN MEDAK GAGA - Za oči njene M. Medak Gaga - M. Medak Gaga - D. Krmić 11.GORDANA IVANJEK - Samo tvoja V. Smiljanić - V. Smiljanić - J. Grcevich 12.IVICA DIVJAK - Jednom davno I. Divjak - I. Divjak - S. Rudinski 13.KORAGO - Uspomena stara Darko Robinić 14.IVICA EREŠ - U selu mome P. Tudik - P. Tudik - K. Jukić 15.KRUNOSLAV KRUNO TEREK - Ja sam noćas proklinjao V.S. Vučeta - V.S. Vučeta - M. Zbiljski 16.JOSIPA JURIĆ I BISERNICA - Tiha patnja V. Blagec - R. Poljak - T. Galić 17.ŠOKAČKI CVIT - Golubica B. Perković 18.NETKO SASVIM TREĆI - Mojim šorom I. Miklec - I. Miklec - J. Grchevic 19.SAŠA KOVAČ - Slavonijo ja ti dolazim V. Smiljanić - Đ. Habel - J. Grcevich 20.MAJA ORIŠKOVIĆ - Slavonci moji R. Vojvodić - K. Aladrović - R. Vojvodić / K. Dražić 21.JURAJ GALINA - Hajde Đuka daj pametan budi V. Smiljanić - Đ. Kumer - P. Varga
|
||||
|
||||
![]()
Gigi, sta ste se ponovo skupili?
|
||||
|
||||
![]()
Blesavo je da nema imena sastava koji prate pjevace..
|
|||
|
|||
![]()
.....možda sastavi nemaju ime......a pjevač se mora nekako zvat....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Postovani forumasi!
Eto ja sam autor teksta pjesme Kad sam nekad bio gazda! Poslusajte je i pjevaj te je! hrvoje111 |
|
|||
|
|||
![]()
Ima li tko pjesmu od ESTAM: Stare bitange........ak ima, nek je uploada.......pjesmu je napisao "zagorski sin" koji ima korijene iz mojeg mjesta...Vladimir Blagec ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
12. Ivica Divjak i TS Svitanje... eto, sad znas bar jedno...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sa tom pjesmom idu na Pozegu ove godine.I tek ce biti koncem mjeseca nosac zvuka u prodaji..imas jednu kiticu na stranici festivala pa poslusaj
Hrvoje111 |
|
|||
|
|||
![]()
Evo danas sam nabavio sve tri noci Pozege 2007.
Pa ako koga zanima ... |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ako ti se da, uploadaj na gmail!
|
|||
|
|||
![]()
Evo nakon cijelodnevnog slušanja, po meni, najbolja pjesmu imaju Slavonske lole:
SLAVONSKE LOLE - Stavi mi na ranu sol (F. Ivić - F. Ivić - M. Zbiljski) Sve ljubavi što sam im'o dao bih za ljubav tu. Sve je bila ona meni ti to znaš prijatelju. A ipak je ona o'šla ostavila srcu bol. I nikad' se vratit' neće stavi mi na ranu sol. Prijatelju nije lako dalje živjet' opet sam. Da drugu zavoljet' neću to odavno dobro znam. A ipak je ona o'šla ostavila srcu bol. I nikad' se vratit' neće stavi mi na ranu sol. U ljubav se ona klela da će uvijek moja bit'. I da nikad nikog drugog neće moći moći voljeti. A ipak je ona o'šla ostavila srcu bol. I nikad' se vratit' neće stavi mi na ranu sol. |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|