|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
Ivanjsko sijelo tamburaša
Ovaj petak 24.lipnja,u mjestu Sv. Ivan Žabno,sa početkom u 20 sati,u prostoru kino sale (već dugo nije bilo blockbustera),održava se 3. po redu:
Ivanjsko sijelo tamburaša. nastupaju: Tamburaška banda- Sv. I. Žabno Zvučna služba-Ivanić-grad Idila-Vrbovec U laganom ritmu-Zagreb Puntari-Križevci Garestin-Varaždin Ako je netko u blizini neka svrati,ulaz slobodan.Pozdrav svim izvođačima.
|
||||
|
||||
Đuro
|
|||
|
|||
Dejanče,prijatelju,te palčeve (i više njih)zaslužili ste svi vi koji ste nastupali.
Dojmovi publike:FENOMENALNO,rekli su mi neki ljudi da su im na pojedinim pjesmama i suze krenule. VELIKA HVALA svim bendovima,(onima koji nisu mogli doć može samo bit krivo) vidimo se opet nagodinu. P.S.:After party neću ni spominjat,bilo je preeeedobro!
|
|||
|
|||
Evo,uspjeli smo,po četvrti put skupit nešto tamburaša na hrpu!
24. lipnja,u Sv. Ivanu Žabnu,u 20 sati,ko i svaki put u kino sali,još jedno "IVANJSKO SIJELO TAMBURAŠA" Nastupaju: Tamburaška banda-Sv.Ivan Žabno Svita-Vrbovec Cure iz centra-Koprivnica Zvučna služba-Ivanić grad Idila-Vrbovec Mjesečina-Koprivnica U dobrom društvu-Vrbovec Šta se može,Vrbovečki lobi je jak.(šalu na stranu,Vrbovec se može bez problema nosit sa puno većim gradovima kad je broj bendova u pitanju) Ko je blizu,nek svrati,možda bude dobro.
|
|