![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
![]()
Dečki moji, kad bi vi znali kako je "Zorica" nastala i koliko je tu spontanih ideja palo nama na pamet za vrijeme snimanja pa smo ipak neke snimili, i kad bi znali kakav je rizik s takvom pjesmom izaći među ljude, čvrsto vjerujem da bi drugačije gledali na ovu pjesmu. "Zoricu" smo snimali sa istim ambicijama kao i prve dvije pjesme, a dogodilo se nešto toliko neočekivano da vam ja to ne mogu opisati u par riječi, a i nema smisla, jer neki vjerojatno ne bi ni shvatili pa ću ostati na ovome. Član sam ovog foruma prije "Zorice", mnoge i privatno poznajem, često čitam razne postove kao i ove, pa vas sve pozdravljam sa poštovanjem, a nadam se da ćemo se jednom svi skupiti i popiti u ime svih tamburaša svijeta, jer smo kao takvi i mi počeli u svojem KUD-u i uvijek ćemo to ostati.
Živeli! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja osobno ne vidim razlog zbog čega bi se pjesmu "Zorica"trebalo gledati u negativnom kontekstu?!?Kraj svih onih Severina,Rozgi,Šuputica i sličnih cajki ova pjesma je jazz!Lagano štivo sa zaraznim refrenom,mladim dječacima i curicama u spotu te solidnom "miješanom"produkcijom meni je OK.Jest da pjesma "liči" u nekim dijelovima na neke stare poznate melodije,jest da dečki iz Mejaša pokušavaju izmješati red tambure pa red Halida i Crvene jabuke i koliko je moguće bubnja i elektronike ali meni je to uvijek draže nego anemične i dosadne plagijatorice koje miješaju samo operiranim guzicama i sisama od PVC-a.
Mejaši samo pičite! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote: