![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jučer napokon stigla nova pošiljka zelenog materijala. Trzalice ponovno dostupne u svim dimenzijama
|
|
||||
|
||||
![]()
Od sada dostupan na 097 6235632 ili mail: mbrajeni@gmail.com
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo da se i ja pridruzim zadovoljnim korisnicima trzalica navedenog majstora. Uzeo dvije trzalice za basprim razlicitih velicina i nakon prvih odradjenih svirki i probi moram priznati da sam jako zadovoljan svim aspektima koje pruzaju ove trzalice. Uzevsi sve u obzir, nije mi zao novaca danih za njih cak i u situaciji da se budu trosile vise nego je majstor i rekao no to cemo vidjeti s vremenom.
Dakle, moje preporuke i zahvala majstoru na dobroj komunikaciji i iznimno brzoj isporuci. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jučer stigla nova pošiljka materijala. Zelene trzalice ponovno dostupne u svim dimenzijama. Cijena ostaje ista.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nakon nekoliko godina, još uvijek aktualno
Izrađujem tamburaške trzalice od plastike (zelene boje) koje daju ton identičan tonu roga, a ne troše se. Neke najčešće dimenzije; prim 60x12, basprim 76x 17 i 86x 18, kontra 96x 21, a može i po narudžbi. Također izrađujem trzalice za bas (drugi materijal - vrlo kvalitetan i jeftiniji, bijele boje), najčešće naručivane dimenzije 27x115 i 120x30, a može i po narudžbi. Cijena od 40 - 90 kn. Više informacija porukom ili na mail mbrajeni@gmail.com, tel. 0958277641. Na Facebook - u prijavljen pod pseudonimom - Zelene trzalice |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|