![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ako netko još uvijek ima tu knjigu za učenje basa bio bih zahvalan kad bi je i meni prosliedio!
![]() Hvala medvaric @ gmail.com ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Puno hvala majstore!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
bili i meni mogao prosljediti tu knjigu mail n_karabatic@yahoo.com
hvala unaprijed |
|
||||
|
||||
![]()
Ima li netko ove knjige za poslati na PM ili mail?
|
|
||||
|
||||
![]()
I ja bih molio ako neko ima !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Novi sam u ovome pa ne znam na koji način forum funkcionira, ali i meni treba početnica za bas (A E H FIS).
I kak da Vam dam e-mail LP Tomislav |
|
|||
|
|||
![]()
Molio bih ako neko moze poslat knjigu ako je u mogucnosti na ivan.cropresident@gmail.com
|
|
|||
|
|||
![]()
ako neko jos ima knjigu, molim lepo da poslje i meni na rusimovici@gmail.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako može i meni knjiga na mail: braja33@gmail.com
Hvala. LP Marko |
|
|||
|
|||
![]()
Zanima me ovisi li i u kojoj mjeri kad je berda tvrda za sviranje. Je li to isključivo do berde ili žice, ili sve skupa?
|
|
|||
|
|||
![]()
dobro napravljena berda nebi smjela biti tvrda za prosječnog basistu koji je barem povremeno svira a žice različitih proizvođača mogu ponekad pomoći da se omekša stisak no to često ide na uštrb zvuka. Premjeri udaljenost gore od konjića pa izmjeri do kobilice(na dasci) koliko to iznosi u cm a onda reci čije žice su na berdi pa ćemo ti pokušati pomoći.
gdje god dodjem trijezan...uvjek odem pijan a gdje god dodjem pijan...vracam se jos pijaniji ![]() pitase me jednom dok sam odlazio iz birtije i pospremo prazne flase pive u djepove kaputa pa krenuo kuci ej ti, kuces s tim praznim flasama?! a ja cu ti na to......hick, ma pusti me, nosim mami kuci za paradajiz ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Može i meni jedna knjigica za bass na mail ako postoji još.Bio bih zahvalan. berdas007@yahoo.com Hvala
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ima li jos nade da se dobije ta knjiga?!
Ili ime te knjige? daniel.ilijevski@gmx.de Hvala hvala unaprijed... |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Isključivo ovisi o čovjeku i navikama te o njegovom vlastitom zdravlju (zglobova ponajprije). Da pojasnim: nekad sam mogao/htio/(morao u nuždi) svirati najtvrđe basove koji su ikad napravljeni, danas mi ne pada na pamet da sviram dugoročno išta što nema dobar setup. Znam da nisam puno pomogao, ali to je jednostavno tak. Dakle, savjet je da sviraš bas koji TEBI nije tvrd. Ako je TEBI tvrd, prodaj ga, pokloni, riješi ga se, nabavi mekši. Dok je nekome nešto tvrdo, drugome je mekano i obrnuto, nema univerzalnog pravila, samo treba mnogo instrumenata isprobati da znaš što ti paše.
|
|||
|
|||
![]()
...i meni bi to trebalo....di se da nabaviti skinuti?
Last edited by JOLAC; 14-09-2016 at 14:39. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nema knjige, nema note, nema nista vise ovdje?!?!?! |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|