![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() e sad,ako si želio nešto tipa..."ja sam chico i ovisnik sam o lakim notama..."jebga,ostao si malo neshvaćen..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ma hrvoje, sam naslov je takav kliše da ljudi ne znaju šta bi odgovorili.
takvo pitanje je primjerenije postaviti onima što hodaju ulicom sa slušalicama u ušima i usb playerom u džepu nego ljudima koji se bave glazbom.
|
||||
|
||||
![]()
Pa ja se nadam da postoje ljudi koji se bave glazbom I hodaju ulicom s "tranzistorom na uhu"... Ja sam jedan od njih.
|
||||
|
||||
![]()
Definitivno biološka potreba,ali sekundarna...zbog toga se može nazvati i ovisnošću ako si non-stop u tom elementu ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ovisan.
|
|||
|
|||
![]()
uh,dobro je....,već sam poćeo misliti da sam Bolestan,al vidim da nisam jedini...,doslovno mi nekad bude dan prekratak..,u podne uhvatim istrumente,sviram,i kad prestanem....,ponoć prošla....,a ja taman pun ideja.....
I tako već neko vrijeme...,i već sam se dobrano zapitao...,čemu to vodi...,već sam i razmišljao da se odselim na neki goli otok...,i sviram...,jer doma me nitko ne shvaća.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
blago tebi pa imaš vremena za vježbanje. dok možeš, samo radi.
|
|||
|
|||
![]()
Godine nas pritisle Tiho ,godine!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Za mene je glazba definitivno ovisnost jer ne prođe dan da ne uzmem tamburu u ruke !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ovisnost u svakom slucaju...nema dana da nesto ne zasviram...nema sata da ne pjevusim neku melodiju ili pisem neke note za neke koji to za sad ne mogu....glazba stalno svira i kad se nesto radi i kad se uci...stalnooo
|
|
||||
|
||||
![]()
ovisnost al ona totalna..
nemrem ni jedan dan bez da nekaj odsviram ili da ne slusam nesto.. kad idem nekud prije neko izđem iz kuće već su slušalice u ušima i slušam muziku, jer teško je bez nje.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ja mislim da sam obolio... evo već tjedan dana nemam tamburu.. ne znam. nisam baš na mjestu. držim trzalicu u ruci i štrepim...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() samo dolje-gore dok ti oči ne pobijele ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
stripit ću se još malo...al kad dođe požderat ću je za ručak (možda ostane i za sutra dan)
![]()
Način Prikaza | |
|
|