![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
![]()
Bez integracije sa facebookom sve je više-manje osuđeno na lagano umiranje.
|
|
|||
|
|||
![]()
šta ti znači taj facebook ako ljudi nisu zainteresirani na bilo koji način da pišu na forumu,mnoge stvari se mogu pisati,kao i do sada,ili dočarati neku svirku ili snimak.Ovako mi samo tu populistički izgleda sve to skupa,al ako je tako i to je sudbina foruma,neka.Nisam bio ni za to kad je tambura virila iz svake paštete
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Evo kad smo vec kod tehnikalija, rado bi se uhvatio toga kao pomoc ako bi BUT preuzeo forum. Bazu foruma (tablice) bi trebalo malo optimizirati prije svega (kod pretrage određenog sadržaja - da ne izbacuje sve i svasta nego samo određene stvari za kljucne rijeci) Svakako, osvježenje foruma i modernizacija ne gine. I samo da napomenem ne bih htio sudjelovati u moderiranju ili nekim stvarima na forumu ako dođe do toga nego samo održavanje jer nemam vremena za to, velika je briga oko toga, na 3 foruma sam moderator pa znam sta je to. To je moja pomoc koju mogu ponuditi |
|
||||
|
||||
![]()
dobro je hrvoje da si se sam javio...
jer da nisi, ja bih te predložio kad-tad. imao sam te u vidu od ranije ![]() nazire li se to rješenje vedranovog problema? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, samo što nije. Kada sve bude dogovoreno, objavit ću ovdje svoj (vjerojatno) posljednji administratorski post s detaljnim informacijama.
|
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|