![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
I ja sam taj.
Sve je isto, samo je cijena nešto veća. ![]() Ipak je velik... ![]() Mislim na bas. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma dobro kaj je majstor bil miroljubiv i popravil (zamjenil) dasku o svojem trosku...
Covjek se na takvim dogodovstinama nauci pameti pa se ja sad drzim po strani i na sigurnoj udaljenosti od "takvih" ljudi (takve odma prepoznas ![]() Inace, nasa glavna fora je kad na gazu dodjemo s mojom Opel Corsom, iz koje izlaze basista, kontras, harmonikas (svi kruuuupni) i izvlace svoje instrumente iz gepeka... A Corsa ima 3-ja vrata... pa da vidis smjeha i nevjerice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hmmm, pazi da danas ne odvališ i ostatak
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
To ja svak istina! Kad se ekipa smjesti u takav "autic" i veselo prema festi/gazi, ma nema ljepsega... Jedino kaj se nama znalo dogoditi je da smo lutali dok bi nasli to svoje odrediste... Nasi zagorski bregi su nemilosrdni kad je transport u pitanju: iz šuma pa u jarak, pa nema putokaza... sve su to cari! lol
...Tamburasi nek se prasi... ![]() Last edited by stucz; 22-02-2007 at 14:51. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Imat dva dobra basa je već luksuz ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Renaul 4 GTL ; 5 svirača s tamburama i berda na krovu....zima `97....
|
|
||||
|
||||
![]()
renol 4 TL, 5 sviraca,sve tambure i bas unutra!!!ljeto '97
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() edit: škoda favorit 136L, 5 svirača (debeli sitni sati) sve tambure i mikseta od 40kg. proljeće 97
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 23-02-2007 at 00:06. |
|
||||
|
||||
![]()
Pa kaj stane bas unutra? Ja još nisam izvodio takve ekshibicije...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pa na pratnju udaljenu samo 60km. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Prije nekih 10-ak godina mi smo se redovito furali u plavom golfu jedinici (zvali smo ga plava ptica - a kako drugačije
![]() Nas 5 plus bas i sve ostale tambure unutra. ![]() Al to su bile najzanimljivije vožnje. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam jednom na svirku išao u fići. U autu smo bila nas dvojica, bas i sve tambure. Pola vrata od basa je virilo van kroz prozor, tako da je bila jako velika mogućnost da bas nastrada(ali nije). Sve u svemu jedna jako zanimljiva vožnja.Niakad više ju ne ponavljam
Last edited by jozo-begesar; 25-03-2009 at 16:41. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Basist (Romeo) je imao jednog bijelog na kojem je izbacio suvozačko sjedalo kako bi stao cijeli bas unutra, a pod je bio toliko trul da je jednom prilikom propao i počeo strugati po asfaltu. ![]() Basprimaš (Mafa) je isto imao jednog fiću, kojeg smo, tokom jedne probe orkestra odvukli i zaglavili između dva drva tako da ga nije mogao pomaknuti ni naprijed ni nazad. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kad malo pogledaš, danas su auti puno veći nego prije 15-20. i više god. da ne govorim da danas skoro svak ima auto, a pojedini bendovi i vlastite kombije!
Način Prikaza | |
|
|